Понеделник, 14 Авг 2023
 
Спорт

Щателни полицейски проверки за мача ЦСКА - София и Черно море - Варна

  15.05.2023 11:11             
Щателни полицейски проверки за мача ЦСКА - София и Черно море - Варна

Полицията предприема мерки за охраната на футболната среща между отборите на ЦСКА - София и Черно море - Варна. Тя ще се състои днес /понеделник/ на стадион „Георги Бенковски” в Пазарджик, а началото е предвидено за 18.00 часа.

В деня на футболната среща касите за продажба на билети ще бъдат отворени в различно време, като първата каса до централния вход на стадиона ще е отворена още в 10 часа. В сектора за домакини /сектор В/ ще бъдат допускани феновете на отбора домакин – ЦСКА, а в сектора за гости /сектор Б/ феновете на Черно море - Варна.

Входовете на стадиона ще бъдат отворени в 16.00 часа, като преди да бъдат допускани зрителите ще преминават през щателна полицейска проверка за носене на забранени или опасни предмети. На спортното съоръжение няма да се допуска и вкарването на пластмасови бутилки с вода.

Съветваме всички граждани да не чакат последния момент, а да бъдат по-рано на стадиона, тъй като проверките на полицейските органи ще бъдат щателни и влизането ще е малко по-бавно от обикновено.  Зрителите да носят със себе си документи за самоличност. Децата до 14 години влизат задължително с пълнолетен придружител и попълнена декларация. 

Предвидени са места за паркиране на феновете на гостите, както и за привържениците на отбора-домакин, в случая ЦСКА. С най-голям капацитет за феновете на ЦСКА е паркинга пред входа на парк „Стадиона” откъм улица „Стоян Ангелов” /бившия автопазар/.

Апелираме към зрителите, които живеят в Пазарджик да дойдат на стадион „Георги Бенковски” пеш или с градския транспорт, за да не се създават предпоставки за пътни инциденти, затруднение за придвижване по улиците в близост до зоната на спортното съоръжение.

В охраната на мероприятието са ангажирани сили и средства от всички структурни звена на Областна дирекция на МВР-Пазарджик от областта, в това число жандармерия от ЗЖУ-Пловдив и ЗЖУ-София, екипи на „Специализирани полицейски сили” от ОДМВР-Пловдив и СДВР. Призоваваме любителите на футбола да спазват стриктно указанията на органите на реда и пожелаваме на всички мачът да се превърне в своеобразен празник за всички присъстващи. 

Пресцентър ОДМВР-Пазарджик


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

КУПУВАМ ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ. 0888 516 825

"НИНА ТРЕЙД - 18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ. ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438
Всички