Понеделник, 14 Авг 2023
 
Пазарджик

“Б.Т.Р“ и Тома откриват “Бириманджаро“, следват “Обичайните заподозрени“ и “Конкурент“

  15.05.2023 14:31             
“Б.Т.Р“ и Тома откриват “Бириманджаро“, следват “Обичайните заподозрени“ и “Конкурент“

„Програмата за БириМанджаро е ясна!“, похвалиха се организаторите. „Вече нямаме търпение за откриването на 2 юни, където ще видим Б.Т.Р. и финалиста в Капките - Тома. Разбира се в същия ден ще са пазарджишките банди Voice & Fingers и Deafwave. На 3 юни за първи път в нашия град ще свирят Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“, а преди тях ще забие нашумялата банда Innerglow. Тук пазарджишкото присъствие ще държи „Стойност“, а за откриването на втората вечер ще се погрижат New Orleans Brass Band. В заключителния 4 юни на сцената ще се качат родените за рок - група „Конкурент“, а преди тях ще чуем и китариста с каубойска шапка Дино Рок. Очакваме ви с бира в ръка и готови за купон!“.

За доброто прекарване ще се погрижат и едни от най-популярните крафт пивоварни в Европа и България.

„Очакваме за първи път крафт бира на 2023 в Италия - CRAK Brewery, най-новата пазарджишка пивоварна Крафт 17, една от новите пивоварни в София - Sepia Brewing, както и нашите приятели, които са с нас от самото начало - Dogma, Трима и Двама, Kazan Artizan, Pelta Brewing, БохемЪ и Гайда. Очакваме за първи път в България и наливното злато от Мюнхен - Augustiner, както и старите ни познайници от Paulaner.   Няма да останем и без коктейли, затова най-новият бар в Пазарджик - Lotus и неговите бармани ще приготвят свежи напитки в парка За пълните стомаси за нас ще се грижи победителят от Hell’s Kitchen - Реджеп, специалният ни американски ван за опушени меса приготвени на смоукър, както и Rijo, които ще ни тъпкат с различни мръвки, бургери, картофки и вкусотии. Очакваме всички бирозаври, за да се насладим на живота и на първите слънчеви дни на юни месец“, призовават организаторите.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

КУПУВАМ ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ. 0888 516 825

"НИНА ТРЕЙД - 18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ. ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438
Всички