Пазарджик

Зам.-министър Емил Ганчев връчи нови пистолети на полицията

  17.05.2023 17:27             
Зам.-министър Емил Ганчев връчи нови пистолети на полицията

ПАЗАРДЖИК. Зам.-министърът на вътрешните работи Емил Ганчев връчи нови пистолети на служители от структурите на ОДМВР-Пазарджик. Това стана на тържествена церемония в заседателната зала на дирекцията. На нея присъстваха още директорът на областната дирекция старши комисар Иван Зеленков, неговият заместник комисар Иво Такучев, началникът на отдел „Охранителна полиция” комисар Иван Дончев, началници на звена и редови служители.

Зам.-министърът изрази радостта си от факта, че днес може да предаде ново и по-добро въоръжение на полицейските служители. Той потвърди ангажимента на ръководството на министерството за поетапното превъоръжаване на полицаите с модерно и отговарящите на съвременните реалности късо оръжие и помощни средства. Емил Ганчев заяви, че ръководството на МВР е отворено за комуникация и очаква обратна връзка от редовите служители с предложения за подобряване ефективността на работата, прилагане на добри практики в ежедневната полицейска дейност.

20-ти бойни пистолети „Валтер” бяха предоставени основно на униформени служители от охранителна и пътна полиция. Това е втората партида от нови служебни оръжия, които получава областната дирекция в Пазарджик от ръководството на МВР.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

КУПУВАМ ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ. 0888 516 825

"НИНА ТРЕЙД - 18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ. ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438
Всички