Крими

В Звъничево задържаха двама, изпочупили покъщнина, а в Пазарджик – водач с амфетамини

  22.05.2023 12:46             
В Звъничево задържаха двама, изпочупили покъщнина, а в Пазарджик – водач с амфетамини

Двама жители на пазарджишкото село Звъничево са задържани, след като проникнали в къща на съселянин и изпотрошили имуществото му. Снощи двама мъже, използвайки физическа сила, проникнали в жилището на 59-годишен жител на село Звъничево. За целта те разбили входната врата и един от прозорците. След това двамата изпочупили част от покъщнината на потърпевшия и избягали. В резултат на предприетите незабавни действия от страна на служители от РУ-Пазарджик са задържани баща и син – на 58г. и 36г., и двамата жители на същото село. Спрямо тях се водят досъдебни производства.

Мъж от Пазарджик, притежаващ наркотици, е установен и задържан от служители на участък „Изток“. В събота вечерта екипи на участъка извършили проверка на лек автомобил БМВ, управляван от 24-годишен пазарджиклия. Униформените открили у него полиетиленово пликче, съдържащо бучка от бяло вещество. Последвал полеви наркотест, който реагирал положително на амфетамин. Дрогата е иззета, а притежателят и задържан за срок от 24 часа в ареста на РУ-Пазарджик.

Пресцентър ОДМВР-Пазарджик


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

КУПУВАМ ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ. 0888 516 825

"НИНА ТРЕЙД - 18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ. ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438
Всички