Пазарджик

Репортер на ”Знаме” с наградата за журналистика ”Св. св. Кирил и Методий”

  25.05.2023 14:41             
Репортер на ”Знаме” с наградата за журналистика ”Св. св. Кирил и Методий”

Нашата колежка Мария Дъбова получи наградата „Св. Св. Кирил и Методий“ на Община Пазарджик в раздел „Журналистика”. През годините Мария се е доказала в професията с хиляди публикации на различни теми във вестник „Знаме” и сайта ни zname.info. С перото си тя е задействала институции и е помагала на много хора. В редакцията сме горди с наградата. Ето какво сподели нашият репортер минути след официалната церемония по награждаването в драматичния театър:

„Благодаря на Община Пазарджик и на всички, които са преценили, че заслужавам тази награда. За Пазарджик е удоволствие да се пише. Пазарджик е специално място и в него живеят много хора, чиито истории си заслужава да бъдат разказани. Случват се и страшно много неща във всички сфери на живота. Хубаво е споменът за тях да остане, включително за следващите поколения. А това е сигурно, когато са намерили място на страниците на вестник. Сигурна съм, че няма човек, който да не е усетил силата на писаното на хартия слово и да не се е убедил в неговото дълголетие.

Поздравявам всички с 24 май. Нека знанието, полетът на ума, полетът на духа да пребъдат. И да се ползват за добри дела и за по-смислен живот. Така се раждат вдъхновяващите истории и добрите новини, на които толкова много се радваме.”

Поздравления, Мими! И да почерпиш!

„Знаме”


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

КУПУВАМ ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ. 0888 516 825

"НИНА ТРЕЙД - 18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ. ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438
Всички