Спорт

Страхотен турнир по кикбокс от Фрезколиада, домакините с 6 златни медала

  30.05.2023 10:09             
Страхотен турнир по кикбокс от Фрезколиада, домакините с 6 златни медала

ПАЗАРДЖИК. Със страхотен турнир по кикбокс продължи най-мащабното спортно събитие в България за подрастващи – Фрезколиада. Надпреварата се проведе в спортна зала „Васил Левски“ в Пазарджик в присъствието на над 150 участници от 25 клуба от цялата страна, както и много гости.

Домакин на турнира бе „Спартак Пазарджик“, който участва с 20 състезатели в различните възрасти и категории. Клубът триумфира с 1-во място в отборното класиране след спечелени 6 златни, 4 сребърни и няколко бронзови медала. Непосредствено след пазарджишкия клуб се наредиха Ринг (Каварна) и Десант (Добрич) с по 5 златни отличия.

Председателят на „Младежки спортен клуб Пазарджик спортува“ Ренета Камберова откри турнира, който се проведе в два дни. „Благодаря на господин Аджов от клуба домакин, на всички състезатели, треньори, съдии и присъстващи. Благодаря на фирма Лакрима, която от години помага за организацията на много спортни събития в Пазарджик. Пожелавам успех на всички! Вярвайте в себе си и трябва да знаете, че печелите, когато никога не се отказвате. Само с постоянство човек може да стигне до успеха. Винаги си поставяйте, колкото се може по-високи цели, за да бъдат вашите успехи също толкова големи. И не на последно място – слушайте треньорите си. Вие не знаете повече от тях, те са хората, които знаят и виждат какво трябва да направите, за да победите“, каза Ренета Камберова.

Олимпийската медалистка награди призьорите заедно с представител на фирма Лакрима, като освен медалите имаше и индивидуални награди и пояси.

Фрезколиада се организира, благодарение на Lacrima и Frezco, Община Пазарджик и "Младежки спортен клуб Пазарджик спортува".

 

Ето златните медалисти от „Спартак Пазарджик“:

1.Ангел Коцев (кадети 57 кг)

2.Александър Златанов (кадети 48 кг)

3.Даниел Маринков (кадети 51 кг)

4.Алесандро Змиичаров (кадети)

5.Цветан Насковски (Юноши младша възраст, до 60 кг)

6.Атанас Димов (Юноши старша възраст, до 67 кг)

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

КУПУВАМ ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ. 0888 516 825

"НИНА ТРЕЙД - 18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ. ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438
Всички