Регионът

Младежкият противопожарен отряд на ОУ „20-ти април“ – Панагюрище спечели „Млад огнеборец“ на областно ниво

  30.05.2023 15:21             
Младежкият противопожарен отряд на ОУ „20-ти април“  – Панагюрище спечели „Млад огнеборец“ на областно ниво

На 29.05.2023 г. Регионална дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението“ – Пазарджик проведе на областно ниво състезанието на младежките противопожарни отряди "Млад огнеборец“. Мероприятията са включени в Националния календарен план за извънучилищни дейности, който се утвърждава от министъра на образованието, младежта и науката и се предоставя на РУО и всички структурни звена в системата на средното образование.

Основна цел е подготовка на подрастващите за формиране на навици за спазване на правилата за пожарна безопасност и повишаване на противопожарната им култура.

На регионално ниво взеха участие отборите класирали се на първо място на общинско ниво. В края на състезанието класирането е следното:

І място: ОУ „20-ти април", гр. Панагюрище

ІІ място: ОУ „Св. Св. Кирил и Методий, гр. Велинград

ІІІ място: ОУ „Проф. Иван Батаклиев“, гр. Пазарджик

Отборите бяха наградени с купи, медали, и предметни награди подсигурени от РДПБЗН Пазарджик.

Отборът на ОУ „20-ти април", гр. Панагюрище ще участва в националното състезание МПО "Млад огнеборец“, което ще се проведе в периода от 2-ри до 5-ти юни 2023 г. в к. к. Албена.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

КУПУВАМ ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ. 0888 516 825

"НИНА ТРЕЙД - 18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ. ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438
Всички