Понеделник, 04 Сеп 2023
 
Пазарджик

Малчугани взеха на абордаж чисто нова детска площадка в парк ”Стадиона” /СНИМКИ/

  01.06.2023 15:07             
Малчугани взеха на абордаж чисто нова детска площадка в парк ”Стадиона” /СНИМКИ/

ПАЗАРДЖИК. Нова модерна детска площадка бе открита за Първи юни днес в парк „Стадиона” – това е второ подобно съоръжение в този район на града. Отрано десетки малчугани накачулиха катерушките, батутите и пързалките, една от които представляваше „истински” пиратски кораб. Децата с респект слушаха историите на корсаря Черната бенка, дивяха се на куката, пищова и сабята на капитан Хук и махаха на Русалката (актьорите Димитър Терзиев, Тодор Кайков и Ния Терзиева). А после взеха „на абордаж” пързалката. За всички тях имаше "скрити съкровища" и балони.

„Всичко правим за децата на нашия хубав град. Децата са ни хубави, майките и татковците също. Това го правим за вас, да се забавлявате. Смятаме тази част дая развиваме – ще има още площадки, включително и за спорт, която ще направим догодина. Планираме догодина да стартираме проект за голяма многофункцинална спортна зала за 3000 души, за да се превърна този район в истинско място за забавление и спорт”, каза кметът. И благодари на родители, баби и дядовци, и разбира се, на учителите и възпитателите, които са доказали професионализма си.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

КУПУВАМ ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ. 0888 516 825

"НИНА ТРЕЙД - 18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ. ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438
Всички