Пазарджик

Комплекс “Човеколюбие“ с нови успехи

  04.06.2023 08:21             
Комплекс “Човеколюбие“ с нови успехи

За пореден път потребители на Комплекс „Човеколюбие” демонстрираха своите умения и талант в различни области от живота.

В края на май 2023 г. Спортен клуб „Човеколюбие” се включи в състезание по тенис на маса в спортна зала „Васил Левски”, Пазарджик.  Събитието е част от 27–ми Общински работнически спортни игри „Христо Ботев” – Пролет 2023 г. Представителите на Комплекса проявиха висок спортен дух и отлична дисциплина. Дамите на Спортен клуб „Човеколюбие” се класираха на трето място, след като премериха сили с отборите на Полицията и В и К. Новата купа се добави към колекцията от отличия на „Стената на славата” в Комплекс „Човеколюбие”.

Своя поетичен талант прояви потребител на Комплекса от гр. Септември с участието си в конкурс за есе „Необходим ли ни е днес Ботев?”. Красимира Г. получи поощрителна грамота и награда от Пети фестивал на патриотичното творчество „С Ботевски пламък в сърцето”, организиран от Народно читалище „Фар 1930”, с. Паволче, Врачанско. Потребителите на Комплекс „Човеколюбие” се запознаха с есето й на 2 юни – Ден на Ботев и на загиналите герои за свободата на България. Красимира има своя стихосбирка „Вдъхновения”, публикувани стихотворения в общински вестник – гр. Септември, грамота от участие в конкурс „Огърлица от разломени слова”, гр. Лом.

Анна ТИЛОВА


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

КУПУВАМ ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ. 0888 516 825

"НИНА ТРЕЙД - 18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ. ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438
Всички