Крими

Двойно убийство и самоубийство – цяло семейство е затрито в Черногорово (обновена)

  19.09.2023 11:40             
Двойно убийство и самоубийство – цяло семейство е затрито в Черногорово (обновена)

Възрастен мъж е застрелял с пистолет съпругата и дъщеря си, а след това се е самоубил в пазарджишкото село Черногорово. Криминалисти от РУ-Пазарджик и колегите им от областната дирекция на МВР, под надзора на Окръжната прокуратура в Пазарджик, разследват тежкото криминално престъпление.

Сигнал за случилото се е получен тази сутрин на телефона за спешни повиквания-112. Незабавно към адреса - къща в пазарджишкото село Черногорово, са насочени дежурни автопатрули, криминалисти от РУ-Пазарджик и ОДМВР-Пазарджик, линейка на «Спешна помощ». Пристигайки, екипите са установили безжизнените тела на Стефан и Невена Дивекови, и двамата на 71 години, както и на 45-годишната им дъщеря Милка.

За случилото се незабавно е уведомена Окръжната прокуратура в областния град. На мястото се извършва оглед от дежурна група, съставена от разследващи полицаи, криминалисти, експерти, съдебен лекар и полицейски инспектори.

По първоначално събраните дани се касае са тежко престъпление – двойно убийство, което е последвано със самоубийството на извършителя.  По случая се води досъдебно производство под надзора на Окръжна прокуратура Пазарджик. 
           

Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

КУПУВАМ ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ. 0888 516 825

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888 616 438.

КУПУВАМ ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ. 0888 516 825
Всички