Регионът

На последната сесия кметът Младенов си взе довиждане с общинските съветници

  26.09.2023 17:18             
На последната сесия кметът Младенов си взе довиждане с общинските съветници

ПЕЩЕРА. На последната сесия на Общинския съвет кметът Йордан Младенов си взе довиждане с общинските съветници от местния парламент. Днешното заседание бе 60-то по ред за мандата. В края на сесията Младенов каза, че през тези 4 години е работил в конструктивен диалог с общинските съветници. Младенов благодари за качествената и експертна работа на законодателния местен орган. "На всички, които желаят в изборите да заслужат вота на пещерци желая успех в надпреварата за доверие", каза Младенов.

Временно изпълняващ длъжността "Кмет" ще бъде зам.-кметът Стефан Иванчев. На свой ред той се ангажира да проведе политика на разбирателство, конструктивизъм и взаимодействие. Иванчев се ангажира заедно с администрацията, предстоящите избори да преминат под знака на диалогичност и в съответствие със законовите разпоредби и норми.

Председателят на Общински съвет Пещера д-р Николай Пенев благодари на своите колеги за ползотворната дейност в интерес на Пещера и жителите на града и съставните села.Той припомни, че човек активно изгражда това, което знае, а не го получава пасивно. "Най-важното е това, че запазихме нормалните си личностни отношения", коментира д-р Пенев.

В края на редовното заседание, общинските съветници си направиха обща снимка за спомен и взаимно си пожелаха успех в предстоящите избори на 29 октомври.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

КУПУВАМ ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ. 0888 516 825

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888 616 438.

КУПУВАМ ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ. 0888 516 825
Всички