Понеделник, 12 Фев 2024
 
Крими

Полицейският бюлетин на 13 ноември 2023 г.

  13.11.2023 12:33             
Полицейският бюлетин на 13 ноември 2023 г.

Велосипедист е пострадал при пътен инцидент в събота. Катастрофата е станала малко преди 03.00ч. в първия ден от уикенда на пътя между село Дебръщица и Пазарджик. 31-годишн водач на лек автомобил „Мазда“ от същото село пътувал по посока за областния град. Така мъжът блъснал движещия се пред него по пътното платно велосипедист. Оказало се, че пострадалият е 36-годишен от панагюрското село Бъта. Той е транспортиран с линейка и настанен в МБАЛ-Пазарджик с фрактури в областта на крака и главата, без опасност за живота. Пробите за употреба на алкохол и наркотици направени на шофьора са отрицателни. На мястото е извършен оглед от дежурна група на РУ-Пазарджик, води се досъдебно производство. 

 

Пещерски полицаи задържаха мъж нанесъл сериозна травма на свой опонент след скандал. Около 21.00ч. в събота на РУ-Пещера бил получен сигнал за намерен мъж в безпомощно състояние на улица в квартал „Пирин“ в родопския град. Към мястото незабавно били насочени екипи на полицейското управление и линейка на „Спешна помощ“. Пристигайки униформените установили, че пострадалият е 46-годишен пещерец, който бил с травми и наранявания по тялото. Той е транспортиран и настанен за лечение в МБАЛ-Пазарджик с черепно-мозъчна травма и състояние с опасност за живота. Били предприети бързи оперативно-издирвателни действия от дежурни автопатрули. Не след дълго униформените спипали побойника, който се оказал 22-годишен съкварталец на потърпевшия. Той е задържан за срок от 24 часа в ареста на РУ-Пещера. По случая се води досъдебно производство под надзора на Районната прокуратура в Пазарджик.

 

Шофьор на пикап е задържан след опит да осуети полицейска проверка. Случката се разиграла снощи на улица в село Медени поляни, общ. Сърница. Автопатрул при полицейския участък в Сърница забелязал товарен пикап „Нисан“. Униформените подали светлинен и звуков сигнал на водача да спре за проверка. Той обаче не се подчинил, ускорил движението си и успял да избяга по горски път. Малко след това бил установен и задържан от униформените. Оказало се, че това е 43-годишен мъж от същото село. Той е задържан в ареста на РУ-Велинград, а спрямо него се води бързо производство.        

Пресцентър ОДМВР-Пазарджик       


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ФОТО И ВИДЕО ЗАСНЕМАНЕ НА ВСЯКАКВИ ТЪРЖЕСТВА, DJ ЗА ВАШИЯ ПРАЗНИК - 0888 974818

ДАВАМ АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ. 0884 777 903 / 0888412845

КУПУВАМ ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ. 0888 516 825
Всички