Крими

Полицейският бюлетин на 15 ноември 2023 г.

  15.11.2023 12:28             
Полицейският бюлетин на 15 ноември 2023 г.

Мотоциклетист е пострадал при пътен инцидент. Сигнал за произшествието е получено вчера следобед в РУ-Панагюрище. На улица в средногорския град 18-годишен панагюрец шофирал мотоциклет „Ямаха“. Младият водач загубил контрол над машината, моторът навлязъл в лентата за насрещно движение и се блъснал в „Опел“, управляван от 46-годишна негова съгражданка. В резултат на сблъсъка мотоциклетистът бил транспортиран и настанен в панагюрската болница с фрактура на гръбначен прешлен. И двамата водачи са тествани за употреба на алкохол и наркотични вещества, като пробите им са отрицателни. На местопроизшествието е извършен оглед образувано е досъдебно производство.

Автор на вандалска проява е установен от служители на полицейския участък в Батак. Сигнал за случилото се бил подаден вчера от възрастен жител на баташкото село Нова Махала. Пенсионерът съобщил, че неизвестен е нанесъл щети по вилата му, намираща се в местност край селото. Унищожени са стъклопакети, патронник на входната врата, както и две интериорни врати във вътрешността на постройката. В резултат на извършените действия по разследване местните полицейски служители установили, че авторът на посегателството е 37-годишен жител на село Нова Махала. Той не е задържан поради здравословни причини, а по случая се води бързо производство.

Криминалисти и полицейски инспектори от РУ-Пазарджик задържаха автоапаш. Преди седмица неизвестен отключил паркиран на улица в областния град „Мерцедес“. 52-годишният собственик на возилото се простил с авто-радио плеър. Служители от сектор „Криминална полиция“ при РУ-Пазарджик и колегите им полицейски инспектори започнали работа по изясняване на случилото се. Така бил установен извършителят, който се оказал 40-годишен жител на пазарджишкото село Ивайло. Спрямо него е образувано досъдебно производство.

Пресцентър ОДМВР-Пазарджик       


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ФОТО И ВИДЕО ЗАСНЕМАНЕ НА ВСЯКАКВИ ТЪРЖЕСТВА, DJ ЗА ВАШИЯ ПРАЗНИК - 0888 974818

ДАВАМ АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ. 0884 777 903 / 0888412845

КУПУВАМ ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ. 0888 516 825
Всички