Крими

Полицейският бюлетин на 17 ноември 2023 г.

  17.11.2023 12:09             
Полицейският бюлетин на 17 ноември 2023 г.

Два са по-серозните пожари, на които са се отзовали огнеборците в областта през изминалото денонощие. Снощи около 19.00ч. е получен сигнал в РСПБЗН-Пещера за пожар в таванско помещение на къща , собственост на 58-годишен мъж от родопския град. Към местопроизшествието са насочени два противопожарни екипа от РСПБЗН-Пещера и един от противопожарния участък в Брацигово. При инцидента е пострадал стопанинът на сградата, който е с изгаряния от 2-ра степен по ръцете, без опасност за живота. Огънят е унищожил и около 100 кв.метра покривна конструкция.

Огън е лумнал и в три дървени стопански постройки в сърнишкото село Побит камък. На мястото са изпратени екипи на пожарната във Велинград. Стихията е успяла да унищожи намиращите се вътре три леки автомобила, мотоциклет, моторни резачки, собственост на трима мъже от селото. След потушаването на пожара на мястото е извършен оглед от дежурна група на РУ-Велинград. Изясняват се причините довели до възникването на инцидента. За радост при този случай не са пострадали хора.

Полицаи от участък «Изток» в Пазарджик спипаха поредния млад мъж притежаващ дрога. Вчера на една от улиците в едноимения квартал униформените извършили проверка на 29-годишен от пазарджишкото село Алеко Константиново. У него били открити две полиетиленови топчета със суха зелена листна маса. След направен полеви наркотест съвържанието се оказало синтетичен канабиноид. Мъжът е задържан в ареста, а по случая е образувано бързо производство.

Почерпен с алкохол шофьор предизвика пътен инцидент с нерегистриран трактор. Случката се разиграла вчера по обед на улица в беловското село Момина клисура. 63-годишен жител на селото предприел маневра на заден ход с трактор «ЮМЗ». Докато траело това последвал удар в намиращ се зад селскотопанската машина паркиран лек автомобил «Дачия». На местопроизшествието притигнал автопатрул от РУ-Септември. Униформените тествали шофьора с дрегер, като уредът отчел 1.34 промила. Освен това се оказало, че тракторът е без регистрационни табели. Водачът е задържан в ареста, а спрямо него се водят две бързи производства.

Пресцентър ОДМВР-Пазарджик   


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ФОТО И ВИДЕО ЗАСНЕМАНЕ НА ВСЯКАКВИ ТЪРЖЕСТВА, DJ ЗА ВАШИЯ ПРАЗНИК - 0888 974818

ДАВАМ АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ. 0884 777 903 / 0888412845

КУПУВАМ ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ. 0888 516 825
Всички