Понеделник, 19 Фев 2024
 
Други Спорт

Стефан Мирев дари екипировка на ФК „Величково“

  20.11.2023 10:27             
Стефан Мирев дари екипировка на ФК „Величково“

Предколеден порадък на ФК „Величково“ направи народният представител Стефан Мирев. Футболистите на тима от А “ОГ” Пазарджик получиха чисто нови екипи.

„По-често погледите ни са насочени към професионалния спорт, но на мен ми се иска да не забравяме и малките отбори. Те играят в аматьорска футболна група, но полагат усилия, тренират, играят със сърце и душа и радват своята публика. Затова ги подкрепих – за да знаят, че и тяхната игра има смисъл и е важна“, сподели Стефан Мирев след срещата с отбора на Величково и с кмета на селото Петър Гуглев.

Това е четвъртият отбор, който получава нови екипи от Мирев. Преди това той осигури екипировка на тимовете на Лозен, Динката и Априлци.

„От тези населени места ме потърсиха за помощ и аз се отзовах. Не обичам да афиширам своята подкрепа, но пък така се надявам и други хора да откликнат за осъществяването на не толкова големите мечти на жителите на нашата област“, допълни Стефан Мирев.

Само след няколко дни бившият областен управител ще бъде част от отбора на Народното събрание, който ще участва в Международен футболен турнир. В надпреварата, която ще се проведе от 23 до 27 ноември в турския град Анталия, ще участват отбори, съставени от народни представители на парламентите на седем държави, сред които Турция, Унгария, Румъния, Босна и Херцеговина.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ФОТО И ВИДЕО ЗАСНЕМАНЕ НА ВСЯКАКВИ ТЪРЖЕСТВА, DJ ЗА ВАШИЯ ПРАЗНИК - 0888 974818

ДАВАМ АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ. 0884 777 903 / 0888412845

КУПУВАМ ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ. 0888 516 825
Всички