Други

Пазарджиклия разплака дядо си като сбъдна старата му мечта

  28.12.2023 07:42             
Пазарджиклия разплака дядо си като сбъдна старата му мечта

Браян Илиев от Пазарджик сбъдна отколешната мечта на своя дядо след като се сдоби с автомобил, купен от друг пазарджиклия. Но не какъв да е автомобил, а специален. Постът на Браян развълнува потребителите във Фейсбук.

„Спомням си как говорех с дядо ми за “Волво”, човекът никога не е имал тази марка, но я обича истински, влюбен е в нея, говори с усмивка и мечтае за “Волво”, запалил се от някакъв приятел преди много години, когато имало само лади и москвичи, но той не можел да си я позволи… И от думите му, преди две години и половина се запалих да си купя “Волво”, нищо не знаех за тази марка и попитах Петър Антов, а той ме насочи към Пламен Иванов, с който поговорихме и се свързах с Петко Лазаров, защото си търсех XC90, а след разговора си с него разбрах, че е много запознат. 

След две седмици купих джипа на Петко и за първи път се качих да карам “Волво”… Е, влюбих се, страхотен автомобил.

Отидох направо при дядо ми, който се разплака, покара го и през цялото време очите му бяха пълни със сълзи от удоволствие и сякаш сбъдване на мечтата, която не успял да осъществи.

Преди няколко месеца реших да си взема следващия модел на XC90, защото много го харесвам, а и дядо ми каза, че това е кола, за която просто няма думи (гледал го по телевизията), просто исках да му сбъдна мечтата още веднъж.

И последно ще споделя, че когато го видя, се разплака като малко дете, целува емблемата и седя около 30 минути на шофьорското място, просто се любуваше, а аз бях горд, че съм му донесъл това щастие!

Поздрави на всички любители на “Волво”!“

„Беше трудна раздяла за мен,но беше начало на едно добро приятелство и съм горд, че допринесох с нещо за цялата тази приказка. Успех, Браян, и много безаварийни километри с новата джипка!“, пожела на щастливеца пък доскорошният собственик на возилото Петко Лазаров.        

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ФОТО И ВИДЕО ЗАСНЕМАНЕ НА ВСЯКАКВИ ТЪРЖЕСТВА, DJ ЗА ВАШИЯ ПРАЗНИК - 0888 974818

ДАВАМ АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ. 0884 777 903 / 0888412845

КУПУВАМ ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ. 0888 516 825
Всички