Пазарджик

Спортното училище вече издава свой вестник

  05.01.2024 07:28             
Спортното училище вече издава свой вестник

ПАЗАРДЖИК. Със собствен вестник се похвали Спортното училище. Излезе пилотният брой на първия училищен брой на „Спортна слава“. Вестникът е дело на учениците от клуба по интереси „Млад журналист“ с ръководител Ралица Иванова. Надеждите са вторият брой да стане реалност през месец март.

В 16 цветни страници са поместени интервюта с директора Георги Георгиев и зам.-директора Дарена Трошанова-Франгова. На страниците на изданието читателите ще прочетат статии за най-добрите спортни постижения на учениците през календарната 2023 година. Освен за многобройните медали и купи, изданието разказва и за успехите на възпитаниците на училището извън спортните зали – високи отличия от конкурси, интересни и различни интегрирани уроци, вълнуващи посещения, празници и други прояви.

Първият брой ни връща и назад във времето, за да припомни трепетните моменти около създаването на Спортно училище и миналогодишното тържествено изпращане на първия випуск зрелостници.

В своя страница бъдещата абитуриентка Анелия Златанова разказва за годините, прекарани в любимото училище и за носталгията, породена от предстоящата раздяла.

"Знтаме" пожелава на колегите много творчески идеи, вдъхновение и дълголетие - и разбира се, здраве!

(Зн)

            


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ФОТО И ВИДЕО ЗАСНЕМАНЕ НА ВСЯКАКВИ ТЪРЖЕСТВА, DJ ЗА ВАШИЯ ПРАЗНИК - 0888 974818

ДАВАМ АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ. 0884 777 903 / 0888412845

КУПУВАМ ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ. 0888 516 825
Всички