Пазарджик

След дарените 3000 лева за дрон - от „Планинско спасяване“ трогнати от жеста на СЛРД "Сокол 1893"

  21.01.2024 08:46             
След дарените 3000 лева за дрон  - от „Планинско спасяване“ трогнати от жеста на СЛРД \

ПАЗАРДЖИК. „Съмишленици, колеги, а сега и наши дарители са приятелите ни от Сдружение ловно-рибарско дружество “Сокол-1893” – гр. Пазарджик. Изказваме нашите благодарности за припознаването на дарителската ни кампания „Дронът, моят спасител!“ и посвещението на благотворителния коледен лов за събиране на 3000 лв. Помощта ви носи смисъл на дейността на всеки един от доброволците!“. Това споделиха от „Планинско спасяване-Пазарджик“. Писахме за кампанията, целяща закупуване на дрон за издирване и спасяване с термокамера, който да се ползва от всички институции от област Пазарджик, имащи отношение към тази дейност.

„В момента, в който разбрах за кампанията, прегърнах идеята сърдечно и организирахме дейностите! И аз съм планинар! Съмишленици сме! Но вие заслужавате уважението на всички ни, защото подготовката ви е на много високо ниво. Пожелавам и технически да бъдете подпомогнати с дрона. Ще продължим да помагаме“, сподели на среща председателят на СЛРД “Сокол-1893” Евгени Абаджиев, допълвайки с усмивка: „И се надявам да не се налага да ползвам услугите ви“.

Напомняме, че можете и вие да ни подкрепите в Дарителската кампания „Дронът, моят спасител!“ по следните начини:

1) Чрез ПЛАТФОРМАТА: https://platformata.bg/

2) #Онлайн: Чрез платформи ePay, POS ОББ или IRIS можете да дарите суми до 9999 лв.

Линк за дарения: https://platformata.bg/bg/kauzi/donations/payment/2212.html

3) DMS SPASITELI на 17 777

#SMS и #абонаменти: SMS с текст DMS SPASITELI на 17 777 – цена 1.00 лв. *1.20 лв. за предплатени номера

За кампанията: https://dmsbg.com/28622/dms-spasiteli/

Детайлна информация за кампанията може да намерите в сайта на „Планинско спасяване“: https://pzrescue.org/dareniq/ .

Традиционният Коледен благотворителен лов, организиран от СЛРД“ Сокол 1893“, се проведе в навечерието на Рождество, а пазарджишките ловци за пореден път доказаха, че са пословични с щедростта си и благотворителните инициативи, в които участват. През годините те събираха парични помощи за детски градини, за деца без родители, за пострадалите от Хитрино, за болни колеги и семействата им. Тази година, по предложение на члена на  Управителния съвет на сдружението – Андон Андонов, ловците решиха да подкрепят инициативата на „Планинско спасяване – Пазарджик“.

В ловния излет участваха над 50 ловци, които накрая се похвалиха с добра слука. Домакините бяха подбрали две перфектни ловни полета, в които разселиха 100 фазана. След направения инструктаж от ръководителите на лова ловците, разделени на две групи, поеха към ловните терени. Получи се прекрасен ловен празник, а приятелското настроение се пренесе на дружеския банкет, специални гости на който бяха дядо Коледа и Снежанка. Именно те изтеглиха имената на печелившите от томболата.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ФОТО И ВИДЕО ЗАСНЕМАНЕ НА ВСЯКАКВИ ТЪРЖЕСТВА, DJ ЗА ВАШИЯ ПРАЗНИК - 0888 974818

ДАВАМ АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ. 0884 777 903 / 0888412845

КУПУВАМ ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ. 0888 516 825
Всички