Регионът

Кмет инспектира училищен стол, поиска си допълнително

  22.01.2024 08:51             
Кмет инспектира училищен стол, поиска си допълнително

РАКИТОВО. Социалният патронаж в града вече се грижи за прехраната в обедно време на учениците от СУ “Климент Охридски” и ОУ “Хр. Ботев”. Децата се хранят с вкусна и полезна храна, установи и изненадваща проверка на кмета Георги Холянов в СУ “Климент Охридски”. Той дори поиска допълнителна порция от грах с телешко и остана много доволен от качеството на храната. За десерт имаше бисквитена торта. Децата пък споделяха, че “лелите готвят вкусно”.

Всички ученици могат да посещават столовата при предварителна заявка в началото на седмицата, а менюто ще бъде разнообразно и съобразено с всички хигиенни и нутри - изисквания.

“Сключвайки договор с партронажната грижа, съм уверен, че на децата в Ракитово ще се поднася качествена, вкусна и топла храна. По този начин ще рестартираме и общинското предприятие, за да не се налага неговото дотиране. Освен това ще можем да упражняваме контрол върху качеството на обяда. Ще бъде отменена и практиката за раздаване на храната в еднократна опаковка”, коментира Холянов.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ФОТО И ВИДЕО ЗАСНЕМАНЕ НА ВСЯКАКВИ ТЪРЖЕСТВА, DJ ЗА ВАШИЯ ПРАЗНИК - 0888 974818

ДАВАМ АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ. 0884 777 903 / 0888412845

КУПУВАМ ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ. 0888 516 825
Всички