Спорт

Шампион при дебюта! Злато и сребро за Бадминтон-скуош клуб “Пазарджик“

  28.01.2024 07:13             
Шампион при дебюта! Злато и сребро за Бадминтон-скуош клуб “Пазарджик“

ХАСКОВО. Злато и сребро за Бадминтон скуош клуб "Пазарджик" от Държавното-зонално първенство за деца под 11 години, зона “ Южна България” . В хасковската зала "Спартак" участие взеха 46 момчета и 38 момичета от зона “ Южна България”.

При момичетата Александра Ламбрева е шампионка на единично момичета,при първото си участие на състезание, като на финала победи Кристиян Николова-Хасково с 2:0 и грабна златния медал.

На двойки момичета с партньорка Камелия Даскалова се класираха на второ място,като на финала загубиха от поставените под номер едно в схемата Пеева/Ботева-Димитровград,като мача беше изключително оспорван.

На смесени двойки Алекс с партньор Стоян Деспов- “ Хебър” Пазарджик са девети.

"Бравон а децата! Много силно представяне и на момчетата, като на единично момчета Мирослав Йосифов е пети,оставайки на крачка от медала, Виктор Иванов е девети на единично. Много силна игра на малките състезатели на клуба в зона “ Южна България” , като отново подчертаваме ,че класирането на Алекс е много силно и изненадващо за всички останали клубове,защото при дебюта си на състезание взима тила на единично и сребърен медал на двойки", коментира старши треньорът и председател на клуба Неделчо Кесов.

(Зн).
 


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ФОТО И ВИДЕО ЗАСНЕМАНЕ НА ВСЯКАКВИ ТЪРЖЕСТВА, DJ ЗА ВАШИЯ ПРАЗНИК - 0888 974818

ДАВАМ АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ. 0884 777 903 / 0888412845

КУПУВАМ ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ. 0888 516 825
Всички