Спорт

Марк-Емилио официално се завърна в Хебър, започна тренировки

  09.02.2024 11:57             
Марк-Емилио официално се завърна в Хебър, започна тренировки

Както се очакваше, нападателят на ЦСКА Марк-Емилио Папазов се завърна в Хебър и вече се присъедини към тима на стадион "Г. Бенковски". Да припомним, че таранът игра за “зелените” през пролетта на миналата година, като има 13 мача и два гола, като в последния официален мач на хебърци срещу Берое Марк се н ревъна в герой след като вкара двата гола на обрата за крайното 3:1.

За преотсъпването на 20-годишния Папазов в Пазарджик решаваща роля изигра личното желание на футболиста, който бе искан и от Пирин (Бл).

Марк-Емилио коментира, че с радост се връща в четата на Любо Пенев. Както Папазов коментира пред "Знаме" за наставника: "Любо Пенев с неговия опит наистина разбира футбола много добре. Освен това е и много голям мотиватор".

Папазов е роден на 8 октомври 2003 г. в София. Бил е част от школите на „Левски” и италианския „Пескара”, а през 2018-а е в академията на ЦСКА. От 2021 г. започва професионалната си кариера в „Литекс”, после в дубъла на „армейците”, после в първия отбор. Юношески национал до 17, 19 и 21 години.

(Зн)


Свързани