Други

Напусна ни д-р Бхатра

  14.03.2024 09:23             
Напусна ни д-р Бхатра

След тежко боледуване почина д-р Балбир Сингх Бхатра. Над 20 години той бе личен лекар, благодарните му пациенти са безброй, в медицинската гилдия също се ползваше с уважение. И колегите, и болните ще го запомнят с усмивката, с шегите, с които обичаше да ги забавлява, с разбирането и човечността му. Често му казваха: „Докторе, само като те видя и като ми поговориш малко, и всичко ми минава“.

„Изживя достойно живота си, в помощ на другите… Където и да си, ще светиш ослепително! Ще живееш вечно в сърцата на нас – семейството, приятелите и хората, които имаха честта да те познават! - написаха близките му във Фейсбук.

Д-р Бхатра е дългогодишен приятел на „Знаме“. На страниците на вестника той е говорил не само по медицински въпроси. Нееднократно е разказвал и за културата, традициите и живота в родината му Индия, която никога не забрави.

„Знаме“ поднася искрени съболезнования на семейството, приятелите, колегите и пациентите на лекаря.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

СДРУЖЕНИЕ "БЪДЕЩЕ" - ГР. ПАЗАРДЖИК ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ РЕХАБИЛИТАТОР В ЦЕНТЪР ЗА СОЦИАЛНА РЕХАБИЛИТАЦИЯ И ИНТЕГРАЦИЯ С РАБОТНО ВРЕМЕ 4 ЧАСА, С МНОГО ДОБРО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ, МОЖЕ И ПЕНСИОНЕР ИЛИ СТУДЕНТ. 0879 001 031

ТЪРСИМ КАМЕРИЕРКИ ЗА ХОТЕЛ В ПРИМОРСКО. 0888 33 41 82, 0888 73 44 03

ЕДНОСТАЕН ПОД НАЕМ. 0877843155
Всички