Пазарджик

Владимир Манчев гостува на НУ “Никола Фурнаджиев“

  27.03.2024 07:41             
Владимир Манчев гостува на НУ “Никола Фурнаджиев“

ПАЗАРДЖИК. Вчера гост в НУ "Никола Фурнаджиев" бе известният пазарджишки футболист Владимир Манчев. Бившият треньор на "Хебър", играл в отбора на ЦСКА, във Франция и Испания, сподели с малките ученици за победите, загубите и поуките в спорта и в живота. Той разказа за футбола, треньорите, съотборниците си и за житейските уроци.

Любопитен факт е, че директорът на НУ "Никола Фурнаджиев" е Ангел Малинов - съученик на Манчев от Спортното училище в Пазарджик и негов колега в "Хебър" и професионалния футбол. Малинов, който е син на славния пазарджишки футболист Малин Малинов-Малинката, представи на аудиторията интересния гост. 

Децата задаваха интригуващи въпроси на именития футболист, който има 19 мача и 3 гола за националния отбор, и участие с екипа на "лъвовете" на последния голям форум за българския футбол - Евро 2004 в Португалия. Разбира се, накрая не се мина без даване на автографи и снимки за спомен.

Учениците останаха видимо впечатлени и доволни от срещата, а ръководството на училището благодари на Владимир Манчев за срещата и за отделеното време.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ФОТО И ВИДЕО ЗАСНЕМАНЕ НА ВСЯКАКВИ ТЪРЖЕСТВА, DJ ЗА ВАШИЯ ПРАЗНИК - 0888 974818

СДРУЖЕНИЕ "БЪДЕЩЕ" - ГР. ПАЗАРДЖИК ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ РЕХАБИЛИТАТОР В ЦЕНТЪР ЗА СОЦИАЛНА РЕХАБИЛИТАЦИЯ И ИНТЕГРАЦИЯ С РАБОТНО ВРЕМЕ 4 ЧАСА, С МНОГО ДОБРО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ, МОЖЕ И ПЕНСИОНЕР ИЛИ СТУДЕНТ. 0879 001 031

КУПУВАМ ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ. 0888 516 825
Всички