Регионът

Търсят се доброволци за почистването на язовир “Капитан Димитриево“ тази неделя

  27.03.2024 10:25             
Търсят се доброволци за почистването на язовир “Капитан Димитриево“ тази неделя

За неделя, 31 март, е предвидено да бъдат почистени бреговете на язовир "Капитан Димитриево". Само седмица след това там ще се състои състезание по риболов за деца и ще бъде зарибен водоемът. НавръхБлаговещение пристигнаха купите, медалите и грамотите за първото Детско риболовно състезание, те са осигурени от Община Пещера. 

"Благодарим на г-н. Младенов и на г-н Кехайов за оказаното съдействие. Изненадите от фирма "Биовет" също са тук. Скъпи участници очаква ви един ден с много изненади." - съобщиха организаторите от сдружение "За Стара река" и риболовен магазин "При Томито". Ако искате да станете част от една екоинициатива, можете да се включите в почистването на крайбрежието на язовира тази неделя".

Началният час на събитието е 10.00 ч. Носете си и добро настроение, всичко останало е осигурено, включително и сметоизвозването на събраните отпадъци - уточняват домакините на събитието.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ЗАМЕНЯМ АПАРТАМЕНТ В ПАЗАРДЖИК ЗА АПАРТАМЕНТ ВЪВ ВЕЛИНГРАД. 0896 357 762

ФОТО И ВИДЕО ЗАСНЕМАНЕ НА ВСЯКАКВИ ТЪРЖЕСТВА, DJ ЗА ВАШИЯ ПРАЗНИК - 0888 974818

СДРУЖЕНИЕ "БЪДЕЩЕ" - ГР. ПАЗАРДЖИК ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ РЕХАБИЛИТАТОР В ЦЕНТЪР ЗА СОЦИАЛНА РЕХАБИЛИТАЦИЯ И ИНТЕГРАЦИЯ С РАБОТНО ВРЕМЕ 4 ЧАСА, С МНОГО ДОБРО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ, МОЖЕ И ПЕНСИОНЕР ИЛИ СТУДЕНТ. 0879 001 031
Всички