Четвъртък, 02 Май 2024
 
Регионът

Ето какви са градините на първите участници в конкурса за най-добре зацветен двор

  31.03.2024 14:01             
Ето какви са градините на първите участници в конкурса за най-добре зацветен двор

ПЕЩЕРА. Факт са вече първите участници в конкурса на "Биовет" АД за най - добре зацветен двор. Зоя Фолева е изпратила снимки от пролетната си градина, а заедно с тях и украсата на своя двор през зимните месеци преди Коледа. Когато човек има усет към  естетичното не се влияе от сезоните, това казват тези фотографии, а също така и показват стремеж за създаване на уют и топла атмосфера дори при минусови температури. Дворът на семейство Фолеви е разделен на участъци, в които домакинята не е пожалила усилия да направи отделни насаждения и да ги комбинира така, че те да съществуват в хармония с целия екстериор.

Не по-малко въображение и желание да сътвори красота показва дворът на втората участничка в конкурса - София Герджикова, която определено има афинитет към розите. Кралицата на цветята заема подобаващо място в нейния дом.

Можете да видите всички снимки на страницата на Биовет АД във Фейсбук.

Очакваме и следващите снимки на адрес: [email protected], казват организаторите

Припомняме и това, че наградният фонд е осигурен от "Биовет" АД, първото място ще спечели 500 лв., второто - 400 лв., а за трето място са отредени - 300 лв. Крайният срок за участие е 24 април.

(Зн)


Свързани