Пазарджик

Започва почистване на Телки дере

  05.04.2024 21:02             
Започва почистване на Телки дере

Кметът Петър Куленски: Почистваме различни участъци в общината, които създават рискове и неприятности

ГЕЛЕМЕНОВО. Днес кметът на общината Петър Куленски, заедно с кмета на Гелеменово Светлана Андреева, направиха обход на Телки дере, което преминава през селото. От много време насам при проливни дъждове дерето се пълни с бързи темпове с вода и се създава риск да излезе от коритото и да причини щети на селото. Необходимо е то да бъде почистено от растителност, за да бъде подобрена проводимостта му, както и да се удълбочи устието в р. Елшишка, за да има гаранции за сигурността на жителите на селото.

 

- Заехме се с методично почистване на различни участъци в общината, които създават рискове и неприятности за жителите – припомни кметът Куленски. - Телки дере няма да бъде различно, като вече ангажирам служители за реакция.

 

И докато напредваме по участъци, е необходимо време, за да можем да обхванем навсякъде в цялата община. Моля за разбиране – ефектите от работата ни вече са видими по множество точки. Ще продължим, докато не съм убеден наяве, че цялата община е почистена и е направена предвидима, стегната организация, за да поддържаме града и населените места чисти през цялата година.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ФОТО И ВИДЕО ЗАСНЕМАНЕ НА ВСЯКАКВИ ТЪРЖЕСТВА, DJ ЗА ВАШИЯ ПРАЗНИК - 0888 974818

СДРУЖЕНИЕ "БЪДЕЩЕ" - ГР. ПАЗАРДЖИК ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ РЕХАБИЛИТАТОР В ЦЕНТЪР ЗА СОЦИАЛНА РЕХАБИЛИТАЦИЯ И ИНТЕГРАЦИЯ С РАБОТНО ВРЕМЕ 4 ЧАСА, С МНОГО ДОБРО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ, МОЖЕ И ПЕНСИОНЕР ИЛИ СТУДЕНТ. 0879 001 031

КУПУВАМ ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ. 0888 516 825
Всички