Крими

Бившият общински съветник Георги Тупаров: Не е вярно, че съм задържан – аз не съм животномразец!

  08.04.2024 20:18             
Бившият общински съветник Георги Тупаров: Не е вярно, че съм задържан – аз не съм животномразец!

РАКИТОВО. Бившият общински съветник и кандидат-кмет на Община Ракитово Георги Тупаров заяви пред „Знаме“, че не отговаря на истината тиражираната информация от ОД МВР-Пазарджик, че е бил задържан след като застрелял куче. За този случай писахме по-рано днес ТУК.

„Първоначално направиха опит да ме задържат за 24 часа, но заради здравословното ми състояние бяха принудени да ме пуснат. Аз не съм животномразец – имам куче и две котки. Отделно гледам три кучета във фермата си. Но не мога да си обясня как може големи агресивни кучета яростно да ме нападнат на място за разходки – да тичат с пълна агресия към мен в продължение на 300 метра, без намордници, а овчарят спокойно да гледа всичко това, без да прави нищо, за да ги спре. Да не говорим, че е пуснал овцете да пасат в чужди имоти, включително и мой имот, и то във времето преди 1 май, когато пашата е забранена. Не е важно дали ще ми тъпче тревата - тя не е важна, но тук говорим за много по-важни неща“, заяви Тупаров. И попита риторично: „Ами ако не носех оръжие в себе си, а по същото време на това място минаваха деца? Какво щеше да стане?“.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ЗАМЕНЯМ АПАРТАМЕНТ В ПАЗАРДЖИК ЗА АПАРТАМЕНТ ВЪВ ВЕЛИНГРАД. 0896 357 762

ФОТО И ВИДЕО ЗАСНЕМАНЕ НА ВСЯКАКВИ ТЪРЖЕСТВА, DJ ЗА ВАШИЯ ПРАЗНИК - 0888 974818

СДРУЖЕНИЕ "БЪДЕЩЕ" - ГР. ПАЗАРДЖИК ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ РЕХАБИЛИТАТОР В ЦЕНТЪР ЗА СОЦИАЛНА РЕХАБИЛИТАЦИЯ И ИНТЕГРАЦИЯ С РАБОТНО ВРЕМЕ 4 ЧАСА, С МНОГО ДОБРО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ, МОЖЕ И ПЕНСИОНЕР ИЛИ СТУДЕНТ. 0879 001 031
Всички