Крими

Гастролиращи апаши не успяха да отмъкнат 16 агнета от овчарник

  09.04.2024 12:02             
Гастролиращи апаши не успяха да отмъкнат 16 агнета от овчарник
Снимката е илюстративна

СТРЕЛЧА. Полицаи от участъка в Стрелча установиха и задържаха гастрольори, отмъкнали 16 агнета от овчарник край средногорското градче. Вчера следобед в полицейския участък в Стрелча се получил тревожен сигнал от собственик на овчарник в местността „Габровица“ край градчето. Мъжът съобщил, че неизвестни са отмъкнали множество агнета от мястото на тяхното отглеждане.

Местните криминалисти и полицейски инспектори полицаи незабавно сформирали екип за работа по случая. В резултат на предприетите бързи и професионални действия скоро те установили, че авторите на кражбата са двама жители на Ихтиман, на 27 и 39 години. Открито и иззето е „БМВ“, в което крадците натъпкали 16-те агнета. Животните са върнати обратно на стопанина им. Работата по случая продължава, води се досъдебно производство.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ЗАМЕНЯМ АПАРТАМЕНТ В ПАЗАРДЖИК ЗА АПАРТАМЕНТ ВЪВ ВЕЛИНГРАД. 0896 357 762

ФОТО И ВИДЕО ЗАСНЕМАНЕ НА ВСЯКАКВИ ТЪРЖЕСТВА, DJ ЗА ВАШИЯ ПРАЗНИК - 0888 974818

СДРУЖЕНИЕ "БЪДЕЩЕ" - ГР. ПАЗАРДЖИК ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ РЕХАБИЛИТАТОР В ЦЕНТЪР ЗА СОЦИАЛНА РЕХАБИЛИТАЦИЯ И ИНТЕГРАЦИЯ С РАБОТНО ВРЕМЕ 4 ЧАСА, С МНОГО ДОБРО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ, МОЖЕ И ПЕНСИОНЕР ИЛИ СТУДЕНТ. 0879 001 031
Всички