Крими

Полицейският бюлетин на 9 април 2024 г.

  09.04.2024 12:20             
Полицейският бюлетин на 9 април 2024 г.

В резултат на предприети незабавни действия полицаи от участъка в Лесичово заловиха извършител на грабеж над пенсионерка. Вчера по обед в РУ-Пазарджик бил получен сигнал от района на лесичовското село Динката. На една от улиците в селото неизвестен нападнал 70-годишна жена. След като съборил жертвата сиq грабителят отмъкнал платнена чанта с намиращите се вътре 600 лева, портмоне с лични документи и чифт обувки, след което избягал. С разплитането на случая незабавно се заели полицаите от местния участък. В хода на работата органите на реда установили, че жената е била наблюдавана от извършителя, тъй като в същи ден тя е получила пенсията си. Така те бързо стигнали до неговата самоличност. Оказало се, че автор на грабежа е 17-годишен младеж от съседното село Щърково. Той е задържан, а по случая е образувано бързо производство.

Възрастна пешеходка е пострадала при пътен инцидент. Катастрофата е регистрирана вчера преди обед на кръстовище в областния град. 48-годишна жена от Пазарджик управлявайки лек автомобил „Фиат“ при завой е блъснала 88-годишна своя съгражданка. Възрастната жена пресичала пътното платно на пешеходна пътека. Тя била транспортирана от екип на „Спешна помощ“ в МБАЛ-Пазарджик в фрактура на тазобедрена става. Пробите за употреба на алкохол и наркотични вещества на шофьорката са отрицателни. На местопроизшествието е извършен оглед, образувано е досъдебно производство.

Пресцентър ОДМВР-Пазарджик       


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ФОТО И ВИДЕО ЗАСНЕМАНЕ НА ВСЯКАКВИ ТЪРЖЕСТВА, DJ ЗА ВАШИЯ ПРАЗНИК - 0888 974818

СДРУЖЕНИЕ "БЪДЕЩЕ" - ГР. ПАЗАРДЖИК ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ РЕХАБИЛИТАТОР В ЦЕНТЪР ЗА СОЦИАЛНА РЕХАБИЛИТАЦИЯ И ИНТЕГРАЦИЯ С РАБОТНО ВРЕМЕ 4 ЧАСА, С МНОГО ДОБРО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ, МОЖЕ И ПЕНСИОНЕР ИЛИ СТУДЕНТ. 0879 001 031

КУПУВАМ ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ. 0888 516 825
Всички