Пазарджик

Стефани Попова спечели голямата награда от международния конкурс “Little Miss & Mister Galaxy 2024"

  10.04.2024 09:58             
Стефани Попова спечели голямата награда от международния конкурс “Little Miss & Mister Galaxy 2024\

БАНСКО. Седмокласничката от ОУ „Проф.Иван Батаклиев“ и състезателка в мажоретен състав „Мистерия“ – Стефани Попова е носителка на голямата награда от международния конкурс “Little Miss & Mister Galaxy 2024” – конкурс за таланти, мода и красота, който се проведе в продължение на шест дни в гр.Банско.

Тя представляваше страната ни и спечели голямата награда в конкуренцията на още тридесет участнички от различни държави. Стефани впечатли журито и публиката със своя собствена хореография на смесена композиция с помпони и батон флаг, изпълнена на фона на компилация от българска музика.

Конкурсът се проведе в шест кръга. Първо участниците се представиха в национален костюм, вторият кръг е за демонстрация на талант, третият – „Snowflake“ – тематично шоу със специални костюми, следват Модно шоу, представяне в официални тоалети и Интервю с журито на английски език.

В резултат на комплексната оценка на журито Стефани извоюва титлата ,, Miss pre-teen Galaxy Grand prix 2024", както и титлата "Най-добър талант" и показа с гордост, че в България има много талантливи и красиви деца.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ЗАМЕНЯМ АПАРТАМЕНТ В ПАЗАРДЖИК ЗА АПАРТАМЕНТ ВЪВ ВЕЛИНГРАД. 0896 357 762

ФОТО И ВИДЕО ЗАСНЕМАНЕ НА ВСЯКАКВИ ТЪРЖЕСТВА, DJ ЗА ВАШИЯ ПРАЗНИК - 0888 974818

СДРУЖЕНИЕ "БЪДЕЩЕ" - ГР. ПАЗАРДЖИК ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ РЕХАБИЛИТАТОР В ЦЕНТЪР ЗА СОЦИАЛНА РЕХАБИЛИТАЦИЯ И ИНТЕГРАЦИЯ С РАБОТНО ВРЕМЕ 4 ЧАСА, С МНОГО ДОБРО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ, МОЖЕ И ПЕНСИОНЕР ИЛИ СТУДЕНТ. 0879 001 031
Всички