Пазарджик

Танцьорите на “Чудесия“ отиват на полуфинала на Топ 10 български танцов фолклор

  10.04.2024 11:56             
Танцьорите на  “Чудесия“ отиват на полуфинала на Топ 10 български танцов фолклор

На полуфинал на танцово събитие без аналог се класираха танцорите на "Чудесия". На 14 април в София Представителният танцов състав ще вземе участие в полуфинала на най-престижния конкурс за български фолклорни танци „Топ 10 български танцов фолклор“. Тук се събират самодейни ансамбли от различни краища на България в уникален танцов спектакъл и напрегната битка за класиране до финала на Националния конкурс за български танцов фолклор в категория от 13 до 18 години.

В края на миналата седмица танцовият състав при Младежки дом  Пазарджик взе участие в дванадесетото издание на Международен танцов фестивал „Пловдив Древен и Вечен“.  Мащабната танцова фиеста се проведе на сцената на Колодрум Пловдив. Престижно международно жури присъди три първи награди на ПТС „Чудесия“- две първи награди в две различни възрастови групи в раздел Български народни танци, първа награда в раздел Сюжетно-тематични танци и Гран при с парично измерение 400 лева.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ЗАМЕНЯМ АПАРТАМЕНТ В ПАЗАРДЖИК ЗА АПАРТАМЕНТ ВЪВ ВЕЛИНГРАД. 0896 357 762

ФОТО И ВИДЕО ЗАСНЕМАНЕ НА ВСЯКАКВИ ТЪРЖЕСТВА, DJ ЗА ВАШИЯ ПРАЗНИК - 0888 974818

СДРУЖЕНИЕ "БЪДЕЩЕ" - ГР. ПАЗАРДЖИК ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ РЕХАБИЛИТАТОР В ЦЕНТЪР ЗА СОЦИАЛНА РЕХАБИЛИТАЦИЯ И ИНТЕГРАЦИЯ С РАБОТНО ВРЕМЕ 4 ЧАСА, С МНОГО ДОБРО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ, МОЖЕ И ПЕНСИОНЕР ИЛИ СТУДЕНТ. 0879 001 031
Всички