Пазарджик

В Седмицата на четенето кметът Петър Куленски гостува на първия си учител

  11.04.2024 10:28             
В Седмицата на четенето кметът Петър Куленски гостува на първия си учител

"Книгите са най-тихите и най-постоянни приятели. Те са най-достъпните и най-мъдри съветници, както и нашите най-търпеливи учители" – каза на децата градоначалникът

ПАЗАРДЖИК. Вчера кметът Петър Куленски посети отбеляза Седмицата на четенето с децата и учителите от ДГ "Слънчо" г-жа Черешарова, г-жа Янка Димитрова и г-жа Таня Перничева и ОУ "Св. Климент Охридски" в трети клас на г-жа Спаска Узунова.

- Г-жа Узунова е и моят първи учител в Пазарджик – не скри вълнението си градоначалникът. - Благодарен съм, че имахме възможност да се върнем заедно в спомени от моето детство, към което тя имаше забележителен принос, също както за децата днес. Имахме изключително начало на деня, в което споделихме много емоции заедно!

Благодаря за топлото посрещане и възможността заедно да почетем днес, деца! Не забравяйте: "Книгите са най-тихите и най-постоянни приятели. Те са най-достъпните и най-мъдри съветници, както и нашите най-търпеливи учители."

ВИДЕО!!!

ВИДЕО!!!

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ФОТО И ВИДЕО ЗАСНЕМАНЕ НА ВСЯКАКВИ ТЪРЖЕСТВА, DJ ЗА ВАШИЯ ПРАЗНИК - 0888 974818

СДРУЖЕНИЕ "БЪДЕЩЕ" - ГР. ПАЗАРДЖИК ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ РЕХАБИЛИТАТОР В ЦЕНТЪР ЗА СОЦИАЛНА РЕХАБИЛИТАЦИЯ И ИНТЕГРАЦИЯ С РАБОТНО ВРЕМЕ 4 ЧАСА, С МНОГО ДОБРО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ, МОЖЕ И ПЕНСИОНЕР ИЛИ СТУДЕНТ. 0879 001 031

КУПУВАМ ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ. 0888 516 825
Всички