Крими

Тържество и подаръци за пенсионирането на деловодителка в РУ-Пазарджик

  11.04.2024 11:35             
Тържество и подаръци за пенсионирането на деловодителка в РУ-Пазарджик

Служители от РУ-Пазарджик изненадаха с тържество и подаръци своя дългогодишна колежка, която напуска управлението поради придобиване право на пенсия. Иванка Мишева е служител н Районното управление в Пазарджик от 2005 година и от тогава работи в деловодството. Тя е позната сред колегите си, като скромен, отзивчив, добросъвестен човек и служител.

Днес в знак на благодарност за нейната дългогодишна професионална дейност и поради напускането на системата на МВР поради пенсиониране нейните колеги и подготвиха изненада. В заседателната сала на управлението тя получи много подаръци от всички служители на РУ-Пазарджик, а началникът главен инспектор Ненко Годжевъргов и връчи почетна грамота от името на директора на ОДМВР старши комисар Даниел Луков. На изпроводяк Иванка Мишева получи много пожелания за здраве, успех, благоденствие, а колегите се надяват да не пропуска да ги навестява, когато има възможност.

Пресцентър ОДМВР-Пазарджик


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ЗАМЕНЯМ АПАРТАМЕНТ В ПАЗАРДЖИК ЗА АПАРТАМЕНТ ВЪВ ВЕЛИНГРАД. 0896 357 762

ФОТО И ВИДЕО ЗАСНЕМАНЕ НА ВСЯКАКВИ ТЪРЖЕСТВА, DJ ЗА ВАШИЯ ПРАЗНИК - 0888 974818

СДРУЖЕНИЕ "БЪДЕЩЕ" - ГР. ПАЗАРДЖИК ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ РЕХАБИЛИТАТОР В ЦЕНТЪР ЗА СОЦИАЛНА РЕХАБИЛИТАЦИЯ И ИНТЕГРАЦИЯ С РАБОТНО ВРЕМЕ 4 ЧАСА, С МНОГО ДОБРО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ, МОЖЕ И ПЕНСИОНЕР ИЛИ СТУДЕНТ. 0879 001 031
Всички