Регионът

За конкурса от “Пъстроцветна Пещера“: 20 идеи как да си направите костюм от рециклируеми материали

  11.04.2024 11:44             
За конкурса от “Пъстроцветна Пещера“: 20 идеи как да си направите костюм от рециклируеми материали

Всички деца от училищата в Пещера вече се готвят за конкурса за костюми и аксесоари изработени от рециклируеми материали, който бе обявен от "Биовет" в края на март. Припомняме, че конкурсът ще се проведе в рамките на фестивал "Пъстроцветна Пещера", награди ще получат всички училища. Те ще бъдат дръвчета, декоративни храсти и цветя, с които всяко училище ще украси и направи още по-пъстър училищния си двор. Фестивалът ще се състои на 27 април, от 11 ч. на пл. "България" в Пещера. Тогава ще бъдат връчени и наградите от конкурса за "Най-добре зацветен двор", в който имат право на участие всички жители на община Пещера.

На пръв поглед възможностите за изработка на дрехи и аксесоари от рециклируеми материали изглежда доста трудно, но подобни конкурси вече са правени на много места в страната. Днес ви предлагаме няколко идеи, които могат да ви помогнат да създадете своя костюм или да се вдъхновите за изработката на оригинален аксесоар към костюма. За моделите, които показваме са използвани хартиени чинии, пластмасови лъжици, цветни хартии, балони, полиетиленови торбички и още много други видове материали.

Снимки: Pinterest


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ЗАМЕНЯМ АПАРТАМЕНТ В ПАЗАРДЖИК ЗА АПАРТАМЕНТ ВЪВ ВЕЛИНГРАД. 0896 357 762

ФОТО И ВИДЕО ЗАСНЕМАНЕ НА ВСЯКАКВИ ТЪРЖЕСТВА, DJ ЗА ВАШИЯ ПРАЗНИК - 0888 974818

СДРУЖЕНИЕ "БЪДЕЩЕ" - ГР. ПАЗАРДЖИК ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ РЕХАБИЛИТАТОР В ЦЕНТЪР ЗА СОЦИАЛНА РЕХАБИЛИТАЦИЯ И ИНТЕГРАЦИЯ С РАБОТНО ВРЕМЕ 4 ЧАСА, С МНОГО ДОБРО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ, МОЖЕ И ПЕНСИОНЕР ИЛИ СТУДЕНТ. 0879 001 031
Всички