Регионът

Впечатляваща програма на традиционния събор в Црънча за Гергьовден

  16.04.2024 12:23             
Впечатляваща програма на традиционния събор в Црънча за Гергьовден

Село Црънча подготвя традиционния събор по случай Гергьовден, който ще се състои на 6 май. Празненството ще започне в 12:00 часа на централния площад, като ще бъде открито с тържествено отбелязване на началото на събора, а в 12:30 часа ще бъдат посрещнати официалните гости. Програмата обещава богато културно разнообразие, включително музика, танци и спортни състезания.

Посетителите ще имат удоволствието да се насладят на богатството на българския фолклор с участието на местната фолклорна група, докато танцов състав "Чудесия" ще представи народни български танци. Музикалната програма ще бъде допълнена от изпълненията на оркестър "Асен Бенд" и солистките/изпълнителките Невена Момнева и Петя Никленова-Гиджова.

Съборът също така ще предложи вълнуващи демонстрации и състезания по борба с участието на спортни клубове от региона, които ще покажат сила и умения в традиционните български бойни изкуства.

Поканени са всички, които искат да се насладят на празник в духа на българските традиции и култура


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ФОТО И ВИДЕО ЗАСНЕМАНЕ НА ВСЯКАКВИ ТЪРЖЕСТВА, DJ ЗА ВАШИЯ ПРАЗНИК - 0888 974818

СДРУЖЕНИЕ "БЪДЕЩЕ" - ГР. ПАЗАРДЖИК ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ РЕХАБИЛИТАТОР В ЦЕНТЪР ЗА СОЦИАЛНА РЕХАБИЛИТАЦИЯ И ИНТЕГРАЦИЯ С РАБОТНО ВРЕМЕ 4 ЧАСА, С МНОГО ДОБРО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ, МОЖЕ И ПЕНСИОНЕР ИЛИ СТУДЕНТ. 0879 001 031

КУПУВАМ ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ. 0888 516 825
Всички