Спорт

Хебър пристигна в Разград

  23.04.2024 14:14             
Хебър пристигна в Разград

Мрачно, студено и дъждовно време посрещна ФК Хебър в Разград. Пазарджиклии пристигнаха в ранния следобед в североизточния град за утрешния си първи 1/2 финал от турнира за Купа България срещу домакините от Лудогорец. Двубоят е от 18,45 часа на "Хювефарма Арена", а "гробарите" ще имат подкрепата на компактна агитка, която потегля утре по обяд за Разград. 

Главен съдия на мача ще бъде Владимир Вълков, а наряд за негови асистенти взеха Йордан Петров и Георги Стамболджиев. Като 4-ти съдия ще се изявява    Стоян Арсов, на ВАР-а ще бъдат Станимир Тренчев и Иво Колев, в ролята ан съдийски наблюдател ще бъде Георги Нарлев.

Тази вечер хебърци ще проведат тактическо занимание на един от терените на спортния тренировъчен център на "Лудогорец", което ще бъде последно преди първия полуфинал от турнира за Националната купа. 


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ФОТО И ВИДЕО ЗАСНЕМАНЕ НА ВСЯКАКВИ ТЪРЖЕСТВА, DJ ЗА ВАШИЯ ПРАЗНИК - 0888 974818

СДРУЖЕНИЕ "БЪДЕЩЕ" - ГР. ПАЗАРДЖИК ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ РЕХАБИЛИТАТОР В ЦЕНТЪР ЗА СОЦИАЛНА РЕХАБИЛИТАЦИЯ И ИНТЕГРАЦИЯ С РАБОТНО ВРЕМЕ 4 ЧАСА, С МНОГО ДОБРО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ, МОЖЕ И ПЕНСИОНЕР ИЛИ СТУДЕНТ. 0879 001 031

КУПУВАМ ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ. 0888 516 825
Всички