Спорт

Сребро от Европейската купа по джудо за Денислав Медаров от СК “Кодокан“!

  25.04.2024 10:18             
Сребро от Европейската купа по джудо за Денислав Медаров от СК “Кодокан“!

Изключителен успех за Пазарджик, СК „Кодокан“ и Спортното училище – джудистът Денислав Медаров спечели сребърен медал на Европейската купа за юноши младша възраст, която се провежда за първи път в тази възрастова група. В състезанието участие взеха 15 държави.

Денислав се състезава в категория до 60 кг и в Сараево, където се проведе престижното състезание, той успя да спечели тежки битки. В първата си среща победи състезателят на Черна гора, във втора среща излезе и успешно надви джудиста на Босна, а в третата – състезателят на Сърбия. На финала Денислав загуби от състезателя на ЦСКА Иван Николчев. Така двете призови места – златото и среброто, останаха при българските състезатели.

За Денислав и СК „Кодокан“ това е изключително постижение и дава надежди за бъдещи още по-добри участия на младия джудист. Не на последно място е от значение и тактът, че пазарджишки състезател достигна до такова високо европейско ниво, коментираха от спортно-техническия щаб на СК "Кодокан".

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ЗАМЕНЯМ АПАРТАМЕНТ В ПАЗАРДЖИК ЗА АПАРТАМЕНТ ВЪВ ВЕЛИНГРАД. 0896 357 762

ФОТО И ВИДЕО ЗАСНЕМАНЕ НА ВСЯКАКВИ ТЪРЖЕСТВА, DJ ЗА ВАШИЯ ПРАЗНИК - 0888 974818

СДРУЖЕНИЕ "БЪДЕЩЕ" - ГР. ПАЗАРДЖИК ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ РЕХАБИЛИТАТОР В ЦЕНТЪР ЗА СОЦИАЛНА РЕХАБИЛИТАЦИЯ И ИНТЕГРАЦИЯ С РАБОТНО ВРЕМЕ 4 ЧАСА, С МНОГО ДОБРО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ, МОЖЕ И ПЕНСИОНЕР ИЛИ СТУДЕНТ. 0879 001 031
Всички