Други Избори

Пеевски отговори на Петков: Той е като един пудел, който ще драска по вратата на Борисов в Банкя

  26.04.2024 11:34             
Пеевски отговори на Петков: Той е като един пудел, който ще драска по вратата на Борисов в Банкя

Председателят на ДПС Делян Пеевски отговори на Кирил Петков. По-рано Петков заяви, че Борисов има голям врат, на който Пеевски се е увиснал и го задушава. "Г-н Пеевски е голям и хлъзгав камък на врата на Борисов. Ако той прекъсне зависимостта си от него - ние нямаме проблем да работим с него. Това заяви Кирил Петков в кулоарите на Народното събрание. Освен, че има голям гръб има и голям врат. Обаче за съжаление в момента г-н Пеевски се е увиснал на него и го задушава. Това, което се случи вчера - това е поредния случай и съм сигурен, че Росен Желязков не би нарушил правилата, ако имаше свободна воля, но г-н Пеевски му подвикваше от първия ред и г-н Борисов се съгласяваше и той нарушаваше правилата", категоричен Бе съпредседателят на "Продължаваме промяната".


"Не знам защо тези две булки обясняват тази работа. Кирил Петков може да бъде булка само на Борисов. Той е като един пудел, който ще драска на вратата в Банкя - от днес ви го предричам", каза Пеевски. И допълни: "Да бъдем сериозни, тези хора не могат нищо друго да направят, освен да скимтят и да се молят на Борисов", каза на свой ред Пеевски. Той отново подчерта, че ако това в агенция "Митници" се окаже вярно - от ДПС няма да работят с тях.

"Кирил, който обяснява кой на кого е увиснал, да ви кажа - молеше и скимтеше да го заведа при Борисов, който два месеца не говореше с него, молеше да го сдобря с него - аз не го сдобрих, тази вина трябва да я търсите от Йордан Цонев, който един ден седящи с Борисов в неговия кабинет - Цонев го хвърли като пудел и затвори вратата след него", разказа Пеевски. По думите му Борисов е гледал като Тодор Живков на 9 срещу 10 ноември.

Пеевски заяви, че трябва да се види как ще ги подреди народа на предстоящите избори. "Може пък аз да застана между тях и да направя баланса да не могат да ограбят държавата", заключи съпредседателят на ДПС.


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ФОТО И ВИДЕО ЗАСНЕМАНЕ НА ВСЯКАКВИ ТЪРЖЕСТВА, DJ ЗА ВАШИЯ ПРАЗНИК - 0888 974818

СДРУЖЕНИЕ "БЪДЕЩЕ" - ГР. ПАЗАРДЖИК ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ РЕХАБИЛИТАТОР В ЦЕНТЪР ЗА СОЦИАЛНА РЕХАБИЛИТАЦИЯ И ИНТЕГРАЦИЯ С РАБОТНО ВРЕМЕ 4 ЧАСА, С МНОГО ДОБРО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ, МОЖЕ И ПЕНСИОНЕР ИЛИ СТУДЕНТ. 0879 001 031

КУПУВАМ ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ. 0888 516 825
Всички