Четвъртък, 16 Май 2024
 
Пазарджик

Над 7000 лева събра Великденският базар на Движението на българските майки

  29.04.2024 17:22             
Над 7000 лева събра Великденският базар на Движението на българските майки

Чувстваме се щастливи, осмислени и готови за нови добри дела!

ПАЗАРДЖИК. 7006,52 лв. събра 21-ят Великденски благотворителен базар, организиран от Движението на българските майки (ДБМ) - Пазарджик тази година. В сумата влизат 460,52 лв. от кутия за дарения на щанда, както и 666 лв. дарение от базара на НУ ”Никола Фурнаджиев” в Пазарджик.

- Неизмерима е благодарността ни към всеки един наш приятел, съмишленик, съгражданин, гост на града ни, който ни посети и подкрепи за поредна година! Горди сме, че ви има и ви познаваме – не крият вълнението си дамите с големи сърца.

- За нас беше чест и удоволствие да бъдем заедно с Вас през тези 2 дни – продължават те. - Чувстваме се щастливи, удовлетворени, осмислени и заредени с положителни емоции, усмивки и готови за нови добри дела!

Най-важното е, че вие сте с нас, че вие ни подкрепяте, че вие не ни забравяте! Защото всъщност благодарение на всички вас ние сме толкова успешни! Защото без вас, ние нямаше да сме това, което сме! Ние сме едно цяло! За което Ви благодарим от цялото си сърце и душа!

Попитаха ни защо продължаваме да го правим? Ами просто защото децата имат нужда от нас и от вас! Защото всички деца са нашите деца и ние всички заедно трябва да се грижим за тях!

От Движението на българските майки благодарят и на всички институции, фирми, майсторки, както и на все повечето училища и детски градини, прегърнали тяхната кауза. Деца и ученици не само са участвали в изработването на атрактивните сувенири, но са и помагали в двата базарни дни. Специално внимание Майките обръщат на малкия Наско:

- Сърдечно благодарим на Наско Вътев и майка му Здравка Костадинова, които подкрепихме преди 2 години в каузата Заедно в подкрепа за НАСКО , че лично дойдоха да ни подкрепят и те, благодариха ни и ни увериха, че след успешната операция към момента Наско се чувства добре и се надяваме така да бъде и занапред! Една много емоционална среща беше, благодарим Ви!

За какво ще помогнат събраните средства, четете ТУК.

(Зн)


Свързани