Спорт

Хебър приема финалите в Държавното първенство по волейбол при юношите старша възраст

  03.05.2024 07:26             
Хебър приема финалите в Държавното първенство по волейбол при юношите старша възраст

ПАЗАРДЖИК. Волейболният Хебър ще бъде домакин на тазгодишния финален турнир от Държавното първенство по волейбол при юношите старша възраст. Надпреварата ще се проведе в зала "Васил Левски" в Пазарджик между 8 и 12 май. В нея участват 8 отбора, които са разделени на две групи по четири.

Играе се по системата "всеки срещу всеки". Отборите, класирали се на първо и второ място във всяка група, формират финална четворка. В нея мачовете се играят на "кръст". Победителите играят финален двубой за 1-2 място, а победените за бронзови медали. Клубовете, класирали се трети от двете групи, играят в пряк двубой за 5-6 място. Отборите, останали четвърти в двете групи, играят в пряк двубой за 7-8 позиция.

Критерий за класиране са следните - брой победи, спечелени точки, геймов коефициент, точков коефициент, директен двубой. А ето и участниците:

Група А: Добруджа 07 (Добрич), ЦСКА (София), Берое 2016 (Стара Загора) и Хебър (Пазарджик).

Група Б: Левски София, ВАСК (София), Люлин (София) и Черно море (Варна).

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ФОТО И ВИДЕО ЗАСНЕМАНЕ НА ВСЯКАКВИ ТЪРЖЕСТВА, DJ ЗА ВАШИЯ ПРАЗНИК - 0888 974818

СДРУЖЕНИЕ "БЪДЕЩЕ" - ГР. ПАЗАРДЖИК ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ РЕХАБИЛИТАТОР В ЦЕНТЪР ЗА СОЦИАЛНА РЕХАБИЛИТАЦИЯ И ИНТЕГРАЦИЯ С РАБОТНО ВРЕМЕ 4 ЧАСА, С МНОГО ДОБРО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ, МОЖЕ И ПЕНСИОНЕР ИЛИ СТУДЕНТ. 0879 001 031

КУПУВАМ ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ. 0888 516 825
Всички