Крими

Полицейският бюлетин на 7 май 2024 г.

  07.05.2024 12:11             
Полицейският бюлетин на 7 май 2024 г.

Трима са задържани за притежание на дрога през изминалите празнични дни. В събота на улица в областния град автопатрул извършил проверка на 21-годишен от пазарджишкото село Мало Конаре. У него униформените открили 12 полиетиленови топчета със суха зелена листна маса. След направен полеви наркотест се оказало, че става дума за синтетичен канабиноид. При аналогична проверка от друг автопатрул бил засечен и негов 23-годишен съселянин с едно пликче съдържащо същия по вид дрога. Криминалисти от РУ-Септември проверили 30-годишен пазарджиклия. У него служителите открили три полиетиленови пликчета-тип спейсбек, съдържащи бяло прахообразно вещество. Направения полеви наркотест реагирал положително на кокаин. И по трите случая са образувани бързи производства.  

 

Десетима водачи са задържани от полицейски служители в областта през празничните почивни дни. По време на засилените проверки по главните и второстепенни пътища в региона по повод на Великден и Гергьовден екипите на сектор „Пътна полиция“ и районните управления в Пазарджик, Септември, Пещера, Велинград и Панагюрище са засекли шестима водачи седнали зад волана след употреба на алкохол. Задържани са мъже на възраст между 37 и 48 години, като при извършените проби дрегерите отчели концентрация в рамките между 1.26 и  2.29 промила. Трима на възраст между 20 и 41 години са заловени да шофират под въздействието на наркотични вещества. 34-годишен пък е управлявал лек автомобил без да има шофьорска книжка, която му била отнета за друга извършено от него нарушение. Спрямо всички шофьори са образувани бързи производства.   

Пресцентър ОДМВР-Пазарджик       


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ФОТО И ВИДЕО ЗАСНЕМАНЕ НА ВСЯКАКВИ ТЪРЖЕСТВА, DJ ЗА ВАШИЯ ПРАЗНИК - 0888 974818

СДРУЖЕНИЕ "БЪДЕЩЕ" - ГР. ПАЗАРДЖИК ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ РЕХАБИЛИТАТОР В ЦЕНТЪР ЗА СОЦИАЛНА РЕХАБИЛИТАЦИЯ И ИНТЕГРАЦИЯ С РАБОТНО ВРЕМЕ 4 ЧАСА, С МНОГО ДОБРО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ, МОЖЕ И ПЕНСИОНЕР ИЛИ СТУДЕНТ. 0879 001 031

КУПУВАМ ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ. 0888 516 825
Всички