Крими

Трима са задържани с дрога

  08.05.2024 14:36             
Трима са задържани с дрога

Трима, притежаващи дрога, са засечени и задържани от служители на сектор „Криминална полиция“ при РУ-Пазарджик. Вчера екипи от сектора провели специализирана полицейска акция за противодействие на разпространението и притежанието на наркотични вещества.

При извършените проверки в жилище на 24-годишен пазарджиклия органите на реда открили две полиетиленови топчета със суха марихуана.

На паркинг в областния град полицаите засекли и 17-годишен от пазарджишкото село Черногорово. У него те открили саморъчно направена цигара и още две пликчета със суха зелена листна маса, които също се оказали марихуана.

Далеч по-сериозно количество било открито в жилище обитавано от 18-годишен жител на село Черногорово. В къщата му криминалистите се натъкнали на найлонова чанта с около 86 грама сух канабис.

И тримата са задържани в ареста на РУ-Пазарджик за срок от 24 часа, а намерените наркотици са иззети. Спрямо тях са образувани бързи производства.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ФОТО И ВИДЕО ЗАСНЕМАНЕ НА ВСЯКАКВИ ТЪРЖЕСТВА, DJ ЗА ВАШИЯ ПРАЗНИК - 0888 974818

СДРУЖЕНИЕ "БЪДЕЩЕ" - ГР. ПАЗАРДЖИК ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ РЕХАБИЛИТАТОР В ЦЕНТЪР ЗА СОЦИАЛНА РЕХАБИЛИТАЦИЯ И ИНТЕГРАЦИЯ С РАБОТНО ВРЕМЕ 4 ЧАСА, С МНОГО ДОБРО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ, МОЖЕ И ПЕНСИОНЕР ИЛИ СТУДЕНТ. 0879 001 031

КУПУВАМ ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ. 0888 516 825
Всички