Понеделник, 20 Май 2024
 
Регионът

ОУ “Христо Ботев” вече ще има спортна площадка

  10.05.2024 17:34             
ОУ “Христо Ботев” вече ще има спортна площадка

РАКИТОВО. Символичната първа копка на новата придобивка на ракитовското училище беше направена днес от кмета Георги Холянов, който не скри гордостта си от това, че именно той и екипът му ще успеят да изградят първата открита площадка за децата от учебното заведение.

“Децата ще имат възможност да спортуват на открито, да се забавляват и да бъдат здрави, защото движението е здраве”, каза Холянов.

“Благодарим за доброто отношение и помощта от страна на кмета и общинската администрация, която за пръв път усещаме истински. Работете все така всеотдайно и печелете проекти!”, пожела директорът на училището Мария Казанджиева на кмета Холянов.

Присъстващите ученици и преподаватели споделиха, че очакват с нетърпение новата придобивка, а децата сами се хванаха на импровизирано хоро.

Проектът предвижда да бъде изградена комбинирана спортна площадка - за тенис на корт, волейбол и мини футбол, а финансирането е осигурено след спечелен проект от общината към Министерството на образованието.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

СДРУЖЕНИЕ "БЪДЕЩЕ" - ГР. ПАЗАРДЖИК ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ РЕХАБИЛИТАТОР В ЦЕНТЪР ЗА СОЦИАЛНА РЕХАБИЛИТАЦИЯ И ИНТЕГРАЦИЯ С РАБОТНО ВРЕМЕ 4 ЧАСА, С МНОГО ДОБРО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ, МОЖЕ И ПЕНСИОНЕР ИЛИ СТУДЕНТ. 0879 001 031

ТЪРСИМ КАМЕРИЕРКИ ЗА ХОТЕЛ В ПРИМОРСКО. 0888 33 41 82, 0888 73 44 03

ЕДНОСТАЕН ПОД НАЕМ. 0877843155
Всички