Регионът

ОУ “Христо Ботев” вече ще има спортна площадка

  10.05.2024 17:34             
ОУ “Христо Ботев” вече ще има спортна площадка

РАКИТОВО. Символичната първа копка на новата придобивка на ракитовското училище беше направена днес от кмета Георги Холянов, който не скри гордостта си от това, че именно той и екипът му ще успеят да изградят първата открита площадка за децата от учебното заведение.

“Децата ще имат възможност да спортуват на открито, да се забавляват и да бъдат здрави, защото движението е здраве”, каза Холянов.

“Благодарим за доброто отношение и помощта от страна на кмета и общинската администрация, която за пръв път усещаме истински. Работете все така всеотдайно и печелете проекти!”, пожела директорът на училището Мария Казанджиева на кмета Холянов.

Присъстващите ученици и преподаватели споделиха, че очакват с нетърпение новата придобивка, а децата сами се хванаха на импровизирано хоро.

Проектът предвижда да бъде изградена комбинирана спортна площадка - за тенис на корт, волейбол и мини футбол, а финансирането е осигурено след спечелен проект от общината към Министерството на образованието.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ЗАМЕНЯМ АПАРТАМЕНТ В ПАЗАРДЖИК ЗА АПАРТАМЕНТ ВЪВ ВЕЛИНГРАД. 0896 357 762

ФОТО И ВИДЕО ЗАСНЕМАНЕ НА ВСЯКАКВИ ТЪРЖЕСТВА, DJ ЗА ВАШИЯ ПРАЗНИК - 0888 974818

СДРУЖЕНИЕ "БЪДЕЩЕ" - ГР. ПАЗАРДЖИК ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ РЕХАБИЛИТАТОР В ЦЕНТЪР ЗА СОЦИАЛНА РЕХАБИЛИТАЦИЯ И ИНТЕГРАЦИЯ С РАБОТНО ВРЕМЕ 4 ЧАСА, С МНОГО ДОБРО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ, МОЖЕ И ПЕНСИОНЕР ИЛИ СТУДЕНТ. 0879 001 031
Всички