Четвъртък, 04 Юли 2024
 
Други

Медсестрата Владислава Касапова: Помогнах на стотици да отслабнат

  11.05.2024 07:34             
Медсестрата Владислава Касапова: Помогнах на стотици да отслабнат

Съгражданката ни Владислава Касапова работи като медицинска сестра в една от най-големите болници у нас – столичната УМБАЛ „Н. И. Пирогов”. През миналата година писахме за Владислава, която бе една от четирите отличнички на Факултета по обществено здраве в Медицинския университет в Пловдив и получиха дипломите сислед положената клетва за вярност към професията. Сестра Касапова има интерес към анестезиология и реанимация, но се занимава и с естетични процедури а най-любимото й начинание и хоби е да помага на хората да отслабнат.

„Резултатите са невероятни, а хората не гладуват - само благодарят!”,

емоционално казва младата жена. Режимът за хранене на Владислава включва абсолютно всички български ястия, приготвени по народни и български рецепти – непретенциозни, но същевременно внимателно подбрани.

„Режимът е строго индивидуален, а насочващото разковниче са самите хора, които преди това попълват индивидуален въпросник”, споделя Владислава Касапска. И допълва, че режимът не е с цел изкарване на средства, а с цел помагане на повече хора.

Самата тя е свалила 40 кг,

както и много други, поискали си изготвянето на индивидуален режим. „Успях да превъзмогна силния комплекс, който имат повечето хора с наднормено тегло. Затова качвам мои снимки преди и след режима, за да стимулирам повече хора. Естетичните процедури, които предлагам, придават завършен вид след режима, за да бъде планът изпълнен напълно. Разбира се, има случаи, когато човекът губи надежда, че ще свали килограми. Тогава вместо да се откажа, се включвам с психологическа подкрепа и силна мотивация, защшото трябва да подходиш с разбиране към всеки един човек персонално. Всекидневно получавам безброй съобщения, видеа и снимки от хора, отслабващи с моя режим, и това ме мотивира и зарежда деня ми най-силно. Винаги, когато ме потърсят за режим, приемам каузата като своя лична и преобръщам света докато не получим желания резултат”, добавя Владислава.

Можете да се свържете с нея на 0895 618 776.


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ФИРМА „ОРАНЖЕРИИ ГИМЕЛ“ АД ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ ОБЩИ РАБОТНИЦИ В СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО ЗА ЗЕМЛИЩЕ НА С. МОКРИЩЕ. ОРАНЖЕРИЕН КОМПЛЕКС 500 ДКА, ТРУДОВ ДОГОВОР, ЗАПЛАТА 933 ЛВ., ТЕЛ. 0888 141 977.

ФИРМА „ОРАНЖЕРИИ ГИМЕЛ“ АД ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ ОБЩИ РАБОТНИЦИ В СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО ЗА ЗЕМЛИЩЕ НА С. БРАТАНИЦА. ОРАНЖЕРИЕН КОМПЛЕКС 200 ДКА, ТРУДОВ ДОГОВОР, ЗАПЛАТА 933 ЛВ., ТЕЛ. 0888 141 977.

ДАВАМ ПОД НАЕМ АПАРТАМЕНТ ГР.СОФИЯ-ЦЕНТЪР - 0885377334
Всички