Други

Днес са най-многото открити тренировки и репетиции от Седмицата на спорта и предизвикателството във Велинград

  14.05.2024 11:45             
Днес са най-многото открити тренировки и репетиции от Седмицата на спорта и предизвикателството във Велинград

Днес, вторник, са най-много откритите тренировки в „Седмицата на спорта и предизвикателството V”.

От 15:00 часа на плувен басейн „Антон Митров” са тренировките по плуване на ПК „Чепинец” и на ПК ”Белмекен” , а от 18:00ч. -на СКПСТ „Делфините”.

От 17:00 ч на стадиона е откритата тренировка на 8-9 –годишните футболисти на ФК „Чепинец” с Валентин Чаушев.

За любителите на народните танци два клуба са обявили открити репетиции днес от 18:00 часа в различни зали на СУ „В.Левски” – ТК „Елица” в малкия салон и ТК „Росица” в големия салон.

За желаещите да станат гимнастички, клуб по художествена гимнастика „Диляна” отваря врати за тях в залата на ОУ „Хр. Ботев” от 18:30 часа.

За пета поредна година в дните около 17 май – Деня на българския спорт – Община Велинград организира “ Седмица на спорта и предизвикателството“. От 11 до 19 май спортните клубове ще провеждат свои открити тренировки в определени часове и дни, а клубовете по народни танци – свои открити репетиции. Всеки желаещ може да посети и да се включи безплатно в тези тренировки/репетиции.

Седмицата започна с традиционния Ден на предизвикателството, който се организира съвместно с Българската асоциация „Спорт за всички“ и Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни – МКБППМН в / събота/. В 11:00 часа на площад „Н.Гяуров“ имаше много игри, състезания, танци и томбола с награди за малки и големи.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ЗАМЕНЯМ АПАРТАМЕНТ В ПАЗАРДЖИК ЗА АПАРТАМЕНТ ВЪВ ВЕЛИНГРАД. 0896 357 762

ФОТО И ВИДЕО ЗАСНЕМАНЕ НА ВСЯКАКВИ ТЪРЖЕСТВА, DJ ЗА ВАШИЯ ПРАЗНИК - 0888 974818

СДРУЖЕНИЕ "БЪДЕЩЕ" - ГР. ПАЗАРДЖИК ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ РЕХАБИЛИТАТОР В ЦЕНТЪР ЗА СОЦИАЛНА РЕХАБИЛИТАЦИЯ И ИНТЕГРАЦИЯ С РАБОТНО ВРЕМЕ 4 ЧАСА, С МНОГО ДОБРО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ, МОЖЕ И ПЕНСИОНЕР ИЛИ СТУДЕНТ. 0879 001 031
Всички