Други

Награди за „Бащино огнище“-Стрелча от националния шампионат по фолклор „Евро фолк 2024“

  16.05.2024 12:56             
Награди за „Бащино огнище“-Стрелча от националния шампионат по фолклор „Евро фолк 2024“

Сдружение Театрално-Музикална група „Бащино огнище“-Стрелча се завърна от XIV-ия Български национален шампионат по фолклор „Евро фолк 2024“ - гр. Велико Търново със СРЕБЪРЕН МЕДАЛ, от XXVII-я Старопланински събор "Балкан Фолк 2024" с ПОЧЕТНИЯ ЗНАК на фестивала, със СПЕЦИАЛНАТА ГРАМОТА на създателя на Старопланинския събор Илиян Николов за „осъществената приемственост между поколенията“ както и с още две ПОЧЕТНИ НАГРАДИ за "съществения принос при съхранение и развитие на българските традиционни народни изкуства".

- Благодарим на Международното жури и Европейската асоциация на фолклорните фестивали ЕАФФ за високото признание към нашата дейност! А ние ще продължим да издирваме, популяризираме и съхраняваме нашата памет, бит, фоклор, история и култура! - обещават от „Бащино огнище“. Благодарим на нашия музикален ръководител маестро Ваня Консулова, че винаги ни води към нови върхове както и за цялостната финансова подкрепа на Иван Радев и Дечо Делов това участие да стане възможно!

(Зн)

 


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ФОТО И ВИДЕО ЗАСНЕМАНЕ НА ВСЯКАКВИ ТЪРЖЕСТВА, DJ ЗА ВАШИЯ ПРАЗНИК - 0888 974818

СДРУЖЕНИЕ "БЪДЕЩЕ" - ГР. ПАЗАРДЖИК ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ РЕХАБИЛИТАТОР В ЦЕНТЪР ЗА СОЦИАЛНА РЕХАБИЛИТАЦИЯ И ИНТЕГРАЦИЯ С РАБОТНО ВРЕМЕ 4 ЧАСА, С МНОГО ДОБРО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ, МОЖЕ И ПЕНСИОНЕР ИЛИ СТУДЕНТ. 0879 001 031

КУПУВАМ ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ. 0888 516 825
Всички