Четвъртък, 04 Юли 2024
 
Крими

Полицейският бюлетин на 17 май 2024 г.

  17.05.2024 13:37             
Полицейският бюлетин на 17 май 2024 г.

Петима, притежаващи дрога, са задържани от полицаите в областта през изминалото денонощие. Вчера служители от група „Криминална полиция“ при РУ-Пещера засекли 25-годишен мъж от разградското село Мортагоново. При направената проверка се оказало, че той държи в себе си контейнер със жълтеникава течност и устройство за пушене. След направен полеви наркотест се оказало, че съдържанието в контейнера реагира положително на наркотично вещество. Криминалистите от РУ-Септември заловили 34-годишен жител на същия град и 24-годишен от село Семчиново. У първия органите на реда открили две пликчета с канабис, а у втория две топчета с неправилна форма, но със синтетичен канабиноид. Колегите им от Велинград спипали пред офис на куриерска фирма 21-годишен жител на курорта. Младият мъж носел в себе си електронна цигара, като след направена проба се оказало, че веществото в цигарата реагирало положително на канабис. Снощи на улица в Пазарджик автопатрул извършил проверка на 27-годишен чужд гражданин. Оказало се, че мъжът пренася полиетиленова опаковка със суха зелена листна маса, която се оказала марихуана. И петимата са задържани в арестите на полицейските управления за срок от 24 часа. По случаите са образувани бързи производства.

Трима водачи са в ареста, след като седнали зад волана под въздействието на алкохол или наркотици. Снощи в полезрението на автопатрул от участъка в Лесичово попаднал 28-годишен от лесичовското село Памидово. Оказало се, че мъжът е зад волана на „Мерцедес“ с 2.58 промила концентрация на алкохол. По време на рутинни проверки били спипани още 29-годишен от септемврийското село Лозен и 40-годишен от Пазарджик. И двамата шофирали автомобили под въздействието на дрога. И по трите случая се водят бързи производства.

Пресцентър ОДМВР-Пазарджик       


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ФИРМА „ОРАНЖЕРИИ ГИМЕЛ“ АД ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ ОБЩИ РАБОТНИЦИ В СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО ЗА ЗЕМЛИЩЕ НА С. МОКРИЩЕ. ОРАНЖЕРИЕН КОМПЛЕКС 500 ДКА, ТРУДОВ ДОГОВОР, ЗАПЛАТА 933 ЛВ., ТЕЛ. 0888 141 977.

ФИРМА „ОРАНЖЕРИИ ГИМЕЛ“ АД ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ ОБЩИ РАБОТНИЦИ В СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО ЗА ЗЕМЛИЩЕ НА С. БРАТАНИЦА. ОРАНЖЕРИЕН КОМПЛЕКС 200 ДКА, ТРУДОВ ДОГОВОР, ЗАПЛАТА 933 ЛВ., ТЕЛ. 0888 141 977.

ДАВАМ ПОД НАЕМ АПАРТАМЕНТ ГР.СОФИЯ-ЦЕНТЪР - 0885377334
Всички