Избори

Костадин Костадинов в Пазарджик: От нас зависи дали в следващите 10 години България ще бъде унищожена, или ще стане по-силна и богата

  18.05.2024 17:07             
Костадин Костадинов в Пазарджик: От нас зависи дали в следващите 10 години България ще бъде унищожена, или ще стане по-силна и богата

В 14 часа днес, на Тортата, лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов, водачът на листата на партията в 13 МИР-Пазарджик Стоян Таслаков и други кандидат-депутати се срещнаха и разговаряха с граждани и симпатизанти. Имаше интерес от страна на хората. Открито и с надежда те споделяха своите проблеми и очаквания.

Малко по-късно събралите се на площад „Константин Величков“ със шествие и знамена се отправиха към Острова.

- Хората в Пазарджик, както и тези останалите градове на България, искат едни и същи неща. Казват ни нещо, много простичко – така повече не може, крайно време е да започнем да възраждаме България. Освен това, нагласите им спрямо действащия политически елит са изключително остри. Буквално искат да го разкостят. Трябва да вкараме управляващите в затвора – чуваме това изречение непрекъснато. Справедливост и възмездие за престъпниците, това е, това искат хората, обобщи пред „Знаме“ Костадин Костадинов.

- Ние също смятаме, че е крайно време е да започнем да възраждаме България – продължи той. - България е предвидена за унищожаване, това е истината. Ако продължават така нещата, до 10 години може да ни няма на картата. От друга страна обаче, заради парадоксалността на историческата ситуация, в която се намираме, точно след 10 години България може да е по-силна, по-богата и по-голяма като територия и население. Всичко зависи от нас.

Живеем в уникален исторически момент и ако направим, каквото е необходимо, няма да изпуснем шанса си. И най-накрая България ще тръгне нагоре. За целта обаче трябва да гласуваме за „Възраждане“, тъй като „Възраждане“ е единствената политическа сила, която може да гарантира това.

Костадин Костадинов бе категоричен, че при висока избирателна активност, „Възраждане“ ще е първа политическа сила:

- Защото ГЕРБ и ДПС, които са основните купувачи на гласове, могат да разчитат на определен контингент, които няма как да се увеличи. Но ако избирателната активност е висока, всеки един глас, който дойде от тези, които в момента не гласуват, ще бъде за „Възраждане“. И обратно – при ниска избирателна активност, ГЕРБ, ДПС и ПП-ДБ ще задържат позициите си, макар и с много сериозно отстъпление, специално при ПП-ДБ.

Неслучайно и трите партии – ГЕРБ, ДПС и ПП-ДБ, работят избирателната активност да е ниска. Кой, освен нас, прави кампания? За десетте дни от началото й съм изминал 7000 километра и не виждам други хора, освен хората от „Възраждане“, да разговарят с хората, да раздават материали и т. н.

Лидерът на „Възраждане“ каза добри думи за кандидат-депутатите на партията, начело с досегашния депутат Стоян Таслаков:

- Гордея се, че точно Стоян Таслаков е вашият представител, защото Пазарджик и областта заслужават точно такъв активен и млад водач на листата. Този път обаче целта, която сме си поставили, е да имаме два мандата, а не един.

 

 

 

 

На предстоящите парламентарни избори може да подкрепите „Възраждане“ с бюлетина №12.

Номерата на кандидат-депутати от партията за българския парламент са, както следва:

101 – Стоян Таслаков

102 – Иван Маринов

103 – Мария Джуркова

104 – Иванка Кърджийска

105 – Лазарин Николчев

106 – Момчил Хаджиев

107 – Цвятко Стефанов

108 – Атанас Атанасов

109 – Надежда Христоскова

110 – Павел Александров

Водач на евролистата на „Възраждане“ е настоящият депутат в българския парламент Станислав Стоянов, следван от журналиста от БНР Петър Волгин. На трето място е поставена Рада Лайкова, председател на структурата на „Възраждане“ Берлин. На четвърто място е поставен настоящият депутат в Народното събрание Даниел Проданов, а на пето – Добрич Георги Джендов.

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ФИРМА „ОРАНЖЕРИИ ГИМЕЛ“ АД ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ ОБЩИ РАБОТНИЦИ В СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО ЗА ЗЕМЛИЩЕ НА С. МОКРИЩЕ. ОРАНЖЕРИЕН КОМПЛЕКС 500 ДКА, ТРУДОВ ДОГОВОР, ЗАПЛАТА 933 ЛВ., ТЕЛ. 0888 141 977.

ФИРМА „ОРАНЖЕРИИ ГИМЕЛ“ АД ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ ОБЩИ РАБОТНИЦИ В СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО ЗА ЗЕМЛИЩЕ НА С. БРАТАНИЦА. ОРАНЖЕРИЕН КОМПЛЕКС 200 ДКА, ТРУДОВ ДОГОВОР, ЗАПЛАТА 933 ЛВ., ТЕЛ. 0888 141 977.

ДАВАМ ПОД НАЕМ АПАРТАМЕНТ ГР.СОФИЯ-ЦЕНТЪР - 0885377334
Всички