Спорт

Всички до Хебър! Мачът на истината е довечера! Всички на стадиона!

  25.05.2024 10:02             
Всички до Хебър! Мачът на истината е довечера! Всички на стадиона!

ПАЗАРДЖИК. Днес е мачът на истината! Днес от 20:30 часа Хебър излиза в решителна битка срещу Етър за запазване на мястото си в елита на българския футбол в последния 35-и кръг за сезона. В тази връзка от футболния клуб призоваха за присъствие и максимална подкрепа на стадион „Георги Бенковски" за мача срещу "болярите". В игра следизтърпяно наказание се завръща един от любимците на феновете - Ангел Бастунов. Белгийският халф Йоаким Карсела-Гонзалес от състава на "виолетовите" пък е наказан. 

Двубоят е поверен на Стоян Арсов с помощници Димитър Русев и Драгомир Милев. За ВАР ще отговарят Георги Кабаков и Мартин Маргаритов.

"Всеки един от вас ще може да участва в нашата томбола, с която ще има възможност да спечели историческия екип на Хебър, който преди точно 1 година победи Берое с 3:1 и запази мястото си в Първа лига! В паузата между полувремената на утрешната среща ще изтеглим 15 късметлийски номера на входни билети, а техните притежатели ще се сдобият с уникалната и оригинална жълта фланелка на JAKO.
Важно условие за участие в томболата е да пазите входните си билети! Очакваме ви! Зелените напред!", надъхаха феновете от Хебър.

Към момента момчетата на Любо Пенев са на 14-то място в класирането с 31 точки, пред 15-я Ботев (Враца) с 30 и последния - сигурният изпадащ Етър със 17 точки. Пред нас на 13-то място е Пирин (Благоевград) с 32 точки.

Да припомним, че по регламент изпадат последните два отбора, а 14-ят в класирането играе бараж с третия от Втора лига, за да защити мястото си в елита. Ботев Враца днес приема Берое, а Пирин гостува на Локомотив София. Възможно е и двата тима да си вземат трите точки от "последния влак", защото и за заралии, и за "железничарите", мачовете са без значение. Дори това да стане обаче, ако хебърци спечелят днес, си осигуряват бараж за оставане в Първа лига, а при победа си запазваме мястото още довечера. При равен на нашите момчета, условностите стават много. Защото дори благоевградчани да загубят от "червено-черните", техните показатели са по-добри от нашите в преките двубои, както и тези на врачани срещу нас, ако вземат поне точка от Берое. При това положение директно изпадаме от елита.

Затова всички на мача! Всички за победата!

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ФИРМА „ОРАНЖЕРИИ ГИМЕЛ“ АД ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ ОБЩИ РАБОТНИЦИ В СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО ЗА ЗЕМЛИЩЕ НА С. МОКРИЩЕ. ОРАНЖЕРИЕН КОМПЛЕКС 500 ДКА, ТРУДОВ ДОГОВОР, ЗАПЛАТА 933 ЛВ., ТЕЛ. 0888 141 977.

ФИРМА „ОРАНЖЕРИИ ГИМЕЛ“ АД ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ ОБЩИ РАБОТНИЦИ В СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО ЗА ЗЕМЛИЩЕ НА С. БРАТАНИЦА. ОРАНЖЕРИЕН КОМПЛЕКС 200 ДКА, ТРУДОВ ДОГОВОР, ЗАПЛАТА 933 ЛВ., ТЕЛ. 0888 141 977.

ДАВАМ ПОД НАЕМ АПАРТАМЕНТ ГР.СОФИЯ-ЦЕНТЪР - 0885377334
Всички