Спорт

Любо Пенев през сълзи: Бяхме оставени сами... Което не е окей...

  25.05.2024 23:18             
Любо Пенев през сълзи: Бяхме оставени сами... Което не е окей...

След победата с 3:1 над Етър, която остави Хебър в елита за трета поредна година и за историята, Любо Пенев не можа да сдържи сълзите си и показа емоционалната си страна.

„Хебър е един подготвен отбор, резултатът не е случаен. Вече една година работим с тези момчета. Отборът има изграден стил, играе 90 минути без да спира... Това е един сериозен труд през всичките тези месеци“, започна Ел Голеадор видимо развълнуван и с насълзени очи. Той подчерта: „На преден план излиза трудът на тази момчета през тази една година. И не е случайно, както миналогодишното оставане на отбора в елита, така не е случайно и тазгодишното оставане“, каза той. И после отвори скоба с уговорката, че „сигурно има други хора, които се интересуват“ от темата „Хебър“

„От миналото лято до днес - единствената подкрепа, която имаше отбора, това са феновете. Миналото лято започнахме една селекция и към Нова година отборът беше доста добре. Бившият и настоящият кмет са отговорниците за този отбор, но благодарение на феновете, които не ни изоставиха, този отбор има резултати. Да видим хората, които гонят политически изяви... Бившият кмет не си вдига телефона, не отговаря на съобщения. Новият кмет изпраща грамоти. В едно спортно меню няма хранителен продукт с името "грамота". Надявам се да съм ясен… Футболистите си тръгнаха по тяхна вина. Не дойдоха футболисти по същите причини. Бившият кмет пое ангажименти миналото лято – излъга ни. Новият кмет дойде и обеща пред момчетата - излъга ни. Като сумираме общия сбор от резултата на двамата – той е нула... Трябва да се замислим искаме ли футбол в Пазарджик или не. Това е самата истина (не успява да сдържа сълзите си, б.р.)… Бяхме оставени сами. Което не е окей...", заключи Любо Пенев.

(Зн)


Свързани